zaterdag 16 juni 2012
  2 Replies
  2.4K Visits
  Subscribe
Beste mede reizigers,
deze zomer reizen wij (gezin van 4) naar Vietnam en voor het binnenland bij Dalat, Mekong Delta en Phu Qoc adviseert de Tracel Clinic in Rotterdam ons malerone te slikken tegen malaria. Wie heeft ervaring met reizen door dit gebied en dit wel/niet ingenomen. Ik hoor erg graag jullie ervaringen?
groeten
Sylvia
Waardeer dit bericht:
11 jaar geleden
·
#10969
beste Silvia

wij hebben in septemeber en oktober tijdens onze reis door azie 2 maanden met drie kids door vietnam gereisd en zijn a.o. in dalat en sapa geweest. Wij hebben het hele jaar geen, ook niet in laos en cambodja, malariatabletten geslikt en ja we zijn op plaatsen geweest waar malaria is. de kans is echter zeer klein als je alle maatregelen in acht neemt. Deet , lange kleren tijdens zonsondergang en zondsopgang slapen aircokamers of onder klamboe

In vietnam kun je geen malariatabletten voor kinderen krijgen. Ik zoiu persoonlijk zeggen slik ze niet, ben je bewust van de risico's ook voor dengue en heb vooral veel plezier
11 jaar geleden
·
#10968
Vorig jaar hebben we met ons dochtertje van 15 maanden rondgereisd. Onder andere 5 dagen Phu Quoc en 4 dagen Mekong Delta (Can Tho en Vinh Long).
Wij hebben geen malariatabletten genomen.
Volgens mij wordt het alleen voor het zuidelijkst puntje van Mekong delta (Ca Mau ..?) aangeraden.
Dalat zijn we niet geweest, maar dat ligt volgens mij te hoog voor de mug. Maar dat weten andere reizigers wellicht beter.
Uiteraard wel goed smeren met (kindvriendelijk) deet.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!