dinsdag 31 mei 2016
  4 Replies
  3.1K Visits
  Subscribe
Hallo allemaal,

Wij komen net terug van een rondreis door Marokko met onze 2 dochter, van 4 en 1 jaar oud. Voor alle reislutigen onder ons, die wellicht MArokko in hun hoofd hebben, maar om diverse reden toch niet doen het volgende:

Wat een prachtig land allereerst, zo divers!!!

WIj zijn de afgelopen weken erg weinig toeristen tegengekomen. wat de reis eigenlijk nog mooier maakte. Zelfs in de stad Fes kwamen wij er weinig tegen
Dit heeft volgens ons oa te maken de huidige ontwikkelingen in de wereld. Wij hebben ons zeer veilig gevoeld!

Alles is te krijgen voor kinderen. Het eten is fantastisch, benzine goedkoop etc etc

Als er mensen zijn die een rondreis overwegen met kleine kinderen met bijv een huurauto, ik geef graag tips! WIj zijn vanaf Rabat vertrokken naar Meknes Fes vervolgens richting het zuiden met een woestijn overnachting, Dades Vallei Essouira en Marrakech.

Echt een aanrader!!
Waardeer dit bericht:
7 jaar geleden
·
#20987
Leuk dat jullie het ook een geweldig land vinden. Al meer mensen op het forum zijn er geweest en tot nu toe veel positieve verhalen (er is ook een reisverslag van een familie die het wat minder heeft gehad overigens)!!

Wij vinden het ook een hartverwarmend land!
7 jaar geleden
·
#20988
Leuk dat jullie het ook een geweldig land vinden. Al meer mensen op het forum zijn er geweest en tot nu toe veel positieve verhalen (er is ook een reisverslag van een familie die het wat minder heeft gehad overigens)!!

Wij vinden het ook een hartverwarmend land!

'

JA, heel erg leuk. Dichtbij, maar toch het gevoel van ver weg.
De mensen daar moeten het ook hebben van het toerisme, dus hoop dat er meer mensen de stap zullen zetten (niet teveel natuurlijk)

Ik heb dat verslag volgens mij gelezen van die andere mensen. Je kan natuurlijk ook pech hebben dat je vaak word lastig gevallen, het is ook een beetje hoe je er zelf in staat.

Leuk iig dat er meer mensen zijn die een mooie reis hebben gehad

Gr Sophia
7 jaar geleden
·
#20989
Wij vonden Marokko ook geweldig, heel fotogeniek ook!
Ik ben in maart nog met 4 vriendinnen geweest en ook dat is ons prima bevallen.
In 2014 ben ik met mijn gezin geweest en toen hebben we ook niet heel erg veel toeristen gezien, ik denk niet dat het een land is waar mensen snel voor kiezen, zeker niet met 0 reiservaring, mijn man en mijn vriendinnen waren voor vertrek ook erg sceptisch maar dat werd uiteindelijk dubbel en dwars goed gemaakt.
Het is echt een prachtig land en staat voor ons volgend jaar weer op het lijstje, maar dan natuurlijk wel weer een andere route, er is genoeg te beleven!
7 jaar geleden
·
#20990
Leuk, dat jullie volgend jaar weer willen gaan!!
Als er plaatsen bij zitten die jullie willen gaan bezoeken, waar wij zijn geweest dan hoor ik het wel of jullie tips willen!!

Gr Soof
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!