donderdag 26 april 2012
  16 Replies
  9.7K Visits
  Subscribe
Hoi allemaal,

In de praktijk moet nog blijken of de schoenen waar ik nu erg enthousiast over ben, ook echt handig zijn op vakantie: de Teva Churn. Wij willen graag 2 paar schoenen per persoon meenemen op vakantie, onze Teva sandalen en nu dus ook onze Teva Churn (voor in de jungle en in de zee). We vonden het zonde om alleen voor de jungle wandelschoenen mee te nemen en nu kunnen we ze ook in de zee gebruiken als waterschoen (en liggen ze niet de rest van de vakantie ongebruikt in de koffer). Ben benieuwd!! Misschien ook een tip voor anderen?

The Churn is a multi-sport shoe that specializes in getting wet. Its mesh upper is extremely breathable and quick-drying, making it the perfect shoe for those hot summer days when all you want to do is plunge into the water. Back in camp, you can take advantage of the Churn's fold down heel Shoc Pad™ when you just feel like slipping into your shoes. If you're only gonna take one pair of shoes on a trip, you won't go wrong with the Churn (unless you're going to a black tie gala…but even then you might be able to pull it off).

Groetjes, Diana

P.S. ik heb even 2 foto's toegevoegd van de junior en de volwassen versie
Waardeer dit bericht:
11 jaar geleden
·
#10667
Ik heb ze even gegoogled. Zien er toch meer uit om mee te lopen en minder om te zwemmen. Maar we zijn benieuwd.
11 jaar geleden
·
#10668
Ik gebruik voor de kids altijd de schoenen van Keen. Evt met sokje om te wandelen, en zonder sok ook als waterschoen te gebruiken. Ze kunnen zelfs in de wasmachine!
Er staat nog een paar in de aanbieding op van vrmk..... Zie:
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.verrereizenmetkinderen.nl/Forum/viewtopic.php?f=100&t=1776&p=8694&hilit=schoenen#p8694"; onclick="window.open(this.href);return false;]viewtopic.php?f=100&t=1776&p=8694&hilit=schoenen#p8694[/url]<!-- l -->
11 jaar geleden
·
#10669
Wij zweren ook bij Keen Sandalen. Ik wil zelf ook niets anders meer. Aangezien wij al jaren alleen met handbagage reizen als we naar de tropen gaan, is het een uitkomst dat we schoeisel aan hebben dat zowel in de jungle als het water functioneert, maar waar je ook urenlang lekker op loopt als je in de bewoonde wereld bent...
11 jaar geleden
·
#10670
Hoi allemaal,

Volgens mij zijn Keen sandalen en Teva sandalen allebei erg fijn om op zo'n reis aan te hebben, comfortabel in het water en op het land! En ook zijn deze handig om tijdens een dagje weg in de zomer aan te doen naar pretparken ofzo, want als je schoenen nat worden, maakt het niets uit. Heerlijk!

Ik zou er nog op terugkomen hoe wij de combi wandel/waterschoenen (Teva Churn) vonden. Tijdens onze afgelopen vakantie met een mix van steden, jungle en strand in Thailand en Maleisië, hebben we per persoon 1 paar Teva open sandalen + 1 paar Teva Churn dichte schoenen meegenomen.

En we waren allevier heel erg blij met beide Teva's. In de jungle en in de zee droegen we graag onze Teva Churn (wandel/waterschoenen). In de jungle voelden we ons goed beschermd met deze dichte schoenen (incl. sokken) vanwege alle insecten om ons heen. Ook met snorkelen waren beide Teva's (sandalen en schoenen) handig, we kozen dan wel vaker voor de Churn, want je bent iets meer beschermd tegen aanraking van het koraal met deze schoen. Beide Teva's zijn lichtgewicht, lopen comfortabel, kunnen in de wasmachine en zijn ook supersnel weer droog. Wij zijn fan!

Groetjes, Diana
10 jaar geleden
·
#10671
Hoi Diana,
Waar heb je destijds die teva churn voor kinderen gekocht?
Ik kan ze nu alleen via het buitenland vinden volgens mij.
Het lijkt mij ook handig zoals jullie dat gedaan hebben.
Op zich lijken me palladiums ook wel handig, alleen met die flinke regenbuien is het misschien toch lastig.
Dorien.
10 jaar geleden
·
#10672
Hoi Dorien,

We hebben ze vorig jaar via zalando gekocht, ik weet niet of ze daar nog steeds te koop zijn. Onze kinderen passen ze gelukkig nog, dus ik moet volgend jaar ook weer op zoek naar deze schoenen. Succes en laat je nog even weten of je ze hebt kunnen vinden?

Groetjes, Diana
10 jaar geleden
·
#10673
Hoi Diana,

Ik heb ze uiteindelijk gewoon op de site van Teva kunnen vinden. Dom van me natuurlijk!
Ik moet ze nog bestellen, zit een beetje te twijfelen over de maat. Ik heb maat 41,5 maar er zijn geen halve maten te koop. Ga eerst maar even in een winkel de Teva sandalen passen om te kijken of ze groot of klein uitvallen.
In iedere geval bedankt voor je reaktie.
Gr. Dorien.
10 jaar geleden
·
#10674
Hoi Dorien,

Volgens mij valt de Teva Churn kleiner, dus ik adviseer een maat of in jouw geval een halve maat groter te bestellen. Natuurlijk is van tevoren passen, het beste.

Mijn man heeft maat 42, maar voor de Teva Churn heeft hij maat 43 gekocht. Deze zat lekkerder en kan makkelijker aan- en uitgetrokken worden.

Ik heb zelf maat 36, maar die maat zat echt te krap. Daarom heb ik voor mezelf maat 37 gekocht. Ze zitten heerlijk.

Voor onze kinderen hebben we vorig jaar meerdere maten besteld om thuis te passen welke het beste paste. En uiteindelijk paste voor hen 1 maatje groter het beste, en ze zaten de hele vakantie prima. En gelijk een voordeel: deze zomer kunnen ze deze Teva's nog aan :-).

Ik hoop dat je wat aan deze info hebt. Succes!

Groetjes, Diana
10 jaar geleden
·
#10675
Hoi Diana,
Ik heb zeker wat aan je informatie!
Bedankt, ik bestel vanavond een maatje 42, dan moet het vast goedkomen.
Heb vandaag nieuwe bergschoenen gekocht bij bever en toen ook Teva's aangepast en dat viel me al op dat ze klein uitvielen.
Gf.Dorien.
10 jaar geleden
·
#10676
Ik heb mede nav dit topic ook de teva churn besteld (in 3 maten, zodat ik voldoende keus had).
Ik vind het idee van de schoen wel handig, maar ik vraag me af of je er niet ongelooflijke zweetvoeten in krijgt, ik vind ze nl. best warm nu ik ze thuis even aan had als proef. Hoe vinden jullie ze in gebruik? Niet te warm?
10 jaar geleden
·
#10677
Hoi,

Wij vonden de Churns gelukkig niet te warm met dragen. Mijn man heeft afgelopen zomer 4 weken op de Teva Churn rondgelopen, zijn gewone Teva's bleven in de koffer. En onze zoons en ik hebben de Churn afgewisseld met de gewone Teva's. In de jungle en met snorkelen hadden we vooral de Churn aan. En in de stad droegen we weer graag onze gewone Teva's, maar dat geldt alleen voor ons 3-en, mijn man wilde geen andere schoenen meer aan.

Ik ben benieuwd hoe jouw ervaring straks is!
9 jaar geleden
·
#10678
We hebben zojuist geboekt voor deze zomer. En churns lijken me ideaal. Ik kan ze alleen nergens vinden online. Weet iemand of ze de komende maanden wel weer gaan komen en waar? Of heeft iemand een goed alternatief? In Thailand liepen de kinderen op sandalen van de Decathlon die van voren dicht waren en waar ze ook mee in het water konden. Deze zaten alleen vast met een bandje over de hiel wat ik in de jungle toch te mager vind wat betreft bescherming
9 jaar geleden
·
#10679
Beste Sieneke,

Wat een heerlijk vooruitzicht, ik was vorig jaar ook weer op zoek naar de Teva Churn voor onze oudste zoon, maar kon deze niet meer in NL vinden.

Dus ben ik verder gaan zoeken en we hebben de Keen H2 Newport sandaal junior voor hem gekocht (met dichte hiel). Deze is ook erg goed bevallen voor in het water en ook op het droge.

Mocht je interesse hebben in de Teva Churn kids maat 28 in aqua blauw (die we in 2012 voor onze jongste zoon hebben gekocht, zie eerder geplaatste foto in dit onderwerp), dan kun je deze voor Euro 17,50 excl. verzendkosten ad Euro 6,75 van ons overnemen. Ik hoor het graag, mocht je interesse hebben. Afhalen mag natuurlijk ook, wij wonen in Capelle aan den IJssel. Ik zet deze water- en wandelschoen ook bij het onderwerp Marktplaats van deze site.

Laat maar even weten of je interesse hebt of niet. In elk geval is de Keen H2 Newport sandaal ook een goede optie voor jullie. (Zie bijgevoegde foto).

Groetjes, Diana
9 jaar geleden
·
#10680
Bedankt voor je reactie, ik zal naar Keen gaan kijken. Maat 28 zijn we helaas al voorbij, toch bedankt
9 jaar geleden
·
#10681
Die Keen sandalen zijn echt helemaal fantastisch. Wij zijn er ook meerdere malen de jungle mee ingeweest en gebruiken ze ook thuis de hele zomer. Wassen in de wasmachine en daarna in de droogtrommel en ze zijn weer als nieuw ;)
8 jaar geleden
·
#10682
Uiteindelijk hebben we voor de kinderen Keens gekocht, voor alledrie een ander model dat hen het beste paste. Daarbij lage meindls voor zoon die dicht maar toch stevig en lichtgewicht zijn, hij loopt hier inmidddels bijna dagelijks op. Voor de meiden lage sneakers met goed profiel van Decathlon. Voor onszelf heb ik uiteindelijk Teva EVO gevonden. Voor man net besteld, zelf heb ik ze al in huis. Uiteindelijk twee maten groter, viel erg klein uit. Deze maat is iets te groot maar zit verder prima. Ik denk dat dit de opvolger van de churn is.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!