zaterdag 25 juni 2016
  3 Replies
  3K Visits
  Subscribe
Iemand ervaring met de aanwezige waterparken?
Ik heb Pink Elephant gevonden die ik er duur vind en ik las ergens dat kinderen onder de 130 niet van alle glijbanen mogen. Vooralsnog heb ik deze dan ook afgestreept als optie.
Dan is er nog Coco Splash. Reviews gaan van geweldig tot afschuwelijk.
Met name dat ik lees dat het niet schoon en gevaarlijk zou zijn vind ik redenen om niet te gaan.
Dan is er ergens nog iets in zee met opblaasbare dingen. Ik vermoed dat onze 5-jarige daar simpelweg te jong voor is.

Dus......geen waterpark??
Weet wel dat we zoonlief niet blijer kunnen maken dan met de combi van water en glijbanen dus ik ben er benieuwd of er hier mensen zijn met positieve ervaringen tav bovengenoemde parken (of iets anders waarvan ik niet weet)???
Waardeer dit bericht:
7 jaar geleden
·
#21255
Wij gaan deze zomer naar Fatasia Lagoon. Een waterpark bovenop het dak van een grote shoppingmall in Bangkok. Lees er goede verhalen over en de entree is vijf euro voor volwassenen begreep ik en voor kids nog minder. Misschien een idee voor in Bangkok.
7 jaar geleden
·
#21256
Ik heb daar eerder over gelezen. Volgens mij wel positieve verhalen maar lastig te vinden (uit mn hoofd dus pin me er nietop vast).
Wij komen alleen in Bangkok op doorreis dus voor ons is het geen optie dit jaar....
7 jaar geleden
·
#21257
We hebben uiteindelijk toch Coco Splash bezocht en geen spijt.
Het is een erg klein park met betonnen glijbanen. Hierom zijn de meeste heel erg traag (handen nodig om vooruit te gaan). Er waren twee snelle. Een bijna verticaal dus alleen voor papa en een waar onze zoon ontelbare keren vanaf is geweest. Verder zijn er skelters maar die zijn in zo'n slechte staat dat je er niks aan hebt, midgetgolf, trampolines waarbij de kids in zo'n harnas hangen en een luchtkussen.
Ik vond het park niet vies, op het luchtkussen lag wel het een en ander aan bladeren enzo op maar dat hou je volgens mij in een boomrijke omgeving. Omdat het in de zon stond was het kussen ook loeiheet.
De bumperboats waren in onderhoud en konden we geen gebruik van maken (wel kregen we hierom korting op de entree). Er waren kluisjes en douche beschikbaar. Omdat we op tijd waren konden we onze spullen kwijt in een cabana, hiervoor hoefde niet extra betaald te worden maar op een gegeven moment zijn die allemaal bezet.
Met de taxi erheen was het een prijzig uitje, we zijn er een uur of drie geweest, maar onze zoon genoot zo erg dat wij het waard vonden. Je kunt vanaf het park lopen naar Lamai Beach. Dit hebben wij gedaan en daar gegeten en nog wat rondgelopen. Zo werd het een uitje voor de hele dag en was het goed te doen.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!