zaterdag 30 januari 2016
  15 Replies
  4.7K Visits
  Subscribe
Ik ben er nog steeds niet uit, ik blijf maar zoeken en zoeken maar het valt niet mee!
Ik merk dat we inmiddels ook al behoorlijk verwend zijn de afgelopen jaren en vraag me wel eens af of we er nog, voor een betaalbare prijs, overheen kunnen, vandaar mijn vraag aan jullie.

Wat ik zoek?
Wit zand en helder blauw water!

Wij zijn het afgelopen jaar naar de Perhentians geweest en dat was toch wel fantastisch, nu hoef ik niet perse terug maar ben eigenlijk wel opzoek naar een soort gelijk strand waar dan ook ter wereld, de Malediven vallen al af, da's te duur en te saai, we willen er in de omgeving natuurlijk ook nog wel iets leuks kunnen gaan doen en niet alleen maar op ons gat liggen.
En het moet ook te doen zijn voor een dag of 5, dus niet TE ver reizen voor een paar dagen strand.
Waardeer dit bericht:
8 jaar geleden
·
#20304
Is Florida misschien iets? Veel dingen te doen (en echt niet alleen Disney!). Florida heeft mooie natuurparken.
Aan de Golf van Mexico erg mooie stranden.
8 jaar geleden
·
#20305
Bedankt voor je reactie.

Ik weet het, Florida is ook erg mooi daar waren we in 2013 dus eigenlijk is dat ook geen optie, daarbij willen we eind augustus gaan dus dat is voor Florida niet de meest ideale periode volgens mij.

Ik zit nu te denken aan Indonesië of de Filipijnen, mag natuurlijk ook iets anders zijn hoor.
8 jaar geleden
·
#20306
Zanzibar zonder twijfel de allermooiste stranden!. Het is niet te ver vliegen en leuk te combineren met safari, het nadeel is dat Afrika en dus ook Tanzania duur is en vergeleken met azie een slechte prijs kwaliteit verhouding.

Mexico, Playa del Carmen ook heel mooi maar wel een heel anders soort bestemming dan de perhentians.

Toevallig vandaag een post online gezet over de mooiste stranden in Panama daar kan je ook wat mee.

Maar de topper die aan alles voldoet wat je zoek, betaalbaar en genoeg te doen is Cambodja. Koh Rong is prachtig
8 jaar geleden
·
#20307
Mooie stranden... Costa Rica scoort bij mij toch ook wel hoog.
Puur omdat de setting vaak zo prachtig is.

Sarawak vond ik ook erg mooi... verlaten stranden, mooie schelpen.

Portugal... ook mooi qua stranden.

Mexico bij Tulum was het ook prachtig, of in de biosfeer Sian Khaan. Die laatste was helemaal het einde (na 40 km onverhard rijden).

Malediven... erg mooi, maar de prijs is inderdaad hoog (en je moet er niet langer blijven dan een paar nachtjes), of je moet vanuit Male dingen doen. Kan ook he...
8 jaar geleden
·
#20308
Bedankt voor jullie reacties, zoals het er nu uitziet gaat het Zanzibar worden, met of zonder safari in Tanzania, daar ben ik nog niet helemaal uit, die safari's zijn zo verschrikkelijk duur, ze vragen voor 2 dagen gewoon bijna €2000 met 4 personen. Ik ben nu nog druk op zoek naar een alternatief, we kunnen ook evt 1 dag gaan voor zo'n €600 maar ja dat is dan ruim 5 uur heen en ook weer terug op dezelfde dag, vraag me af hoeveel safari er dan nog over blijft.
8 jaar geleden
·
#20309
Misschien nog een tip, het allermooiste strand dat ik ooit gezien heb (het is echt een perfect strand), was op het eiland Bali in Indonesie. Je kunt dan op Bali in een mooi hotel zitten met de kinderen (hebben wij ook gedaan) en vanaf daar een bootje nemen naar het kleine eiland Nusa Penida (je kunt zelfs op dat eiland in een prachtig hotel verblijven). Daar zijn geen auto's, alles is met de voet bereikbaar en wat een prachtige stranden! Witte zandstranden, palmbomen, helder blauw water. En het is allemaal goed te betalen, eten en overnachtingen. Succes in ieder geval met het maken van de keuze!
8 jaar geleden
·
#20310
Mooiste strand in Vietnam: Sao beach op eiland Phu Quoc
Mooiste strand op Madagaskar: Nosy Ve
En op Corsica zijn heel veel mooie stranden met azuur blauwe zee
7 jaar geleden
·
#20311
Ko Lipe in Thailand!

Echt een paradijsje met prachtig helder water, witte stranden, palmbomen, Thaise bootjes en vriendelijke Thai.
Mooiste plek om te duiken ter wereld (werd er gezegd!) :-)

https://www.google.nl/search?q=ko+lipe& ... 80&bih=639
7 jaar geleden
·
#20312
@Nijn.....of iemand anders die het antwoord weet,

Ik las dat jullie ook in Maleisie waren geweest, zijn jullie ook op de Perhentians geweest?
Ik vraag me namelijk af of Koh lipe daarmee te vergelijken is.
De Perhentians ken ik maar Koh lipe spreekt me ook enorm aan, ik las zelfs ergens dat dit eiland ook goed in onze zomer te bezoeken is en nauwelijks last heeft van het regenseizoen in deze periode.
7 jaar geleden
·
#20313
Wij waren er in december... Vanwege het regenseizoen juist de Perhentians moeten skippen toen. Dus ik weet het niet...

Wat doen jullie deze zomer? Ik las/schreef inderdaad in het andere draadje mee :-)
7 jaar geleden
·
#20314
Oh jammer maar misschien dat iemand anders het antwoord weet.

Wij gaan over een paar weken naar New York, heel wat anders dan anders dus, opzich heb ik er wel zin in hoor maar ik was denk toch liever de jungle oid ingegaan.
We kwamen ineens een super goedkope vlucht tegen, we vliegen nu met vieren voor €1000 naar Boston en nemen vanuit daar met vieren de bus retour voor maar €45 en hebben nog wat leuke hotelletjes kunnen scoren. We konden New York voor deze prijs echt niet laten schieten, ergens stond het ook nog wel op ons lijstje maar dan wel meer naar beneden zeg maar :)
Ik vind het wel een stad die je gezien moet hebben hoor dus we kunnen hem straks weer van ons lijstje afstrepen en hopen volgend jaar toch wel weer iets spectaculairders te gaan doen.
7 jaar geleden
·
#20315
niet buiten europa, wij vonden en vinden damouchari (griekenland) de mooiste plek ooit...
7 jaar geleden
·
#20316
Wij zijn net terug uit Tanzania. Hebben een safari gedaan en toen afgesloten oo zanzibar. Het was heerlijk, maar ik vond de Perhentians mooier. Snorkelen vanaf het strand was bij ons bijna onmogelijk ivm de vele zee-egels. Ook het verschil tussen eb en vloed is enorm. Zwemmen in de zee is hierdoor alleen bij vloed mogelijk. Bij eb kon je wel mooie wandelingen maken en hele mooie schelpen vinden. Als ik weer zou mogen kiezen, dan ga ik zeker voor de Perhentians. Snorkelen vanaf het strand en dan de meest fantastische vissen kunnen zien en gewoon de hele dag de zee in kunnen om te zwemmen.
7 jaar geleden
·
#20317
@sascha,
Fijn te lezen dat jij bij beide stranden bent geweest, hier was enige twijfel tussen beide :) we zitten nu al te bedenken waar we volgend jaar heen kunnen gaan en Zanzibar stond ook voor volgend jaar weer hoog op ons lijstje.
We hebben gelukkig nog even de tijd tot volgend jaar juli......dit jaar helaas geen gaaf strand voor ons maar een bruisende stad! :)
7 jaar geleden
·
#20318
@fammoerkens: veel plezier in New York! Hele andere locatie idd. De safari op 1 dag vanaf Zanzibar is idd geen optie. Als je een safari wilt doen, moet je daar echt de tijd voor nemen. Qua budget is het even slikken, daar kun je maanden voor naar Azie..... Maar het is wel fantastisch.
Voor ons hierdoor komende 2 jaar geen verre reis meer. Deze kwam heel acuut en spontaan tussendoor omdat mijn man daar 2 maanden ging werken. En toen had ik een goede reden om met de kinderen daar naar toe te gaan ;)
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!