zaterdag 02 februari 2013
  1 Replies
  3.1K Visits
  Subscribe
Hoi,

Wij zijn druk bezig allerlei offertes met elkaar te vergelijken voor onze reis naar Australië aan het einde van dit jaar.
Onze oudste is net 5 en nu dus leerplichtig, de middelste wordt na de zomer 4 en gaat per september naar school (we willen medio november vertrekken en max. 10 weken weggaan). Nu hebben we al eens een balletje opgegooid over onze plannen bij de leerkracht van de oudste. Die vond het een geweldig plan maar het punt is dat hij niet over de leerplicht en verloftoezegging gaat en de kans groot is dat onze oudste na de zomer in de volgende kleuterklas een andere leerkracht krijgt (die wellicht minder enthousiast is).

Wanneer/hoever vantevoren zijn jullie met school om tafel gegaan met jullie reisplannen? Of hadden jullie de tickets al geboekt en zouden jullie hoe dan ook op reis gaan of hing het vertrek toch echt af van de toewijzing/het besluit van de Lpa?

Een reis plannen is leuk maar dit is toch echt even een minder puntje op de agenda...
Waardeer dit bericht:
11 jaar geleden
·
#12579
Wij zijn ongeveer een jaar van te voren met de directeur van de school gaan praten. Die heeft voor ons contact opgenomen met de LPA. Die stelde de gedoogconstructie met uitschrijven voor. Daarna hebben we de tickets pas geboekt. Als de directeur van de school het helemaal niet had zien zitten, dan weet ik niet of we het doorgezet hadden.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!