dinsdag 19 oktober 2010
  7 Replies
  3.9K Visits
  Subscribe
Hallo allemaal,

Wij (2 volwassenen, 1 kid van 14, 1 kid van 12 en 1 kruimel van op dat moment 3 jaar). plannen om in juli 2011 3 weken naar Thailand te gaan.
Al een tijdje houd ik diverse websites in de gaten, maar de prijs blijft voor een redelijk snelle vlucht (11 tot 14 uur) tussen de iets meer dan 900 en 1100 euro schommelen. Kunnen jullie mij vertellen of het verstandig is op korte termein te boeken, of is het beter te wachten tot de eerste week van januari (ik heb hier ergens gelezen dat er dan vaak aanbiedingen zijn), maar zijn er dan nog wel stoelen?????

Welke maatschappij en website of winkel raden jullie aan om bij te boeken?
Turkish Airlines is op dit moment best goedkoop met 1 tussenstop, maar ik kan hier geen reviews van vinden, anders dan op http://www.airlinequality.com, en deze geeft geen informatie over hoe ze omgaan met kinderen. De jongste is geen makkelijke slaper.

Hebben jullie nog andere tips?

groetjes,

Rob
Waardeer dit bericht:
13 jaar geleden
·
#8058
Hoi Rob,

Wij hebben de vlucht bij NRV geboekt en we zijn voor twee volwassenen en twee kinderen van 6 en 10 nog geen 2100 euro kwijt, volgens mij is het 579 pp zonder de kinderkorting van 115 euro pk. Je moet er wel 1 overnachting bij boeken en hoe later je boekt hoe duurder.
We vliegen dan wel via Dubai met emirates, op de heen reis staan we ong 3 uur op Dubai en op de terug weg 1,5 uur.
Ik heb hiervoor de prijzen van vorig jaar bekeken en al in maart vrijblijvend een voorboeking gedaan in augustus waren de prijzen pas bekend en het viel mij niet tegen.
Het is in ieder geval wel verstandig om vroeg te boeken.
Via Dusseldorf scheelt het ook vaak. ( dat doen wij ook).
Ik zou goed rond neuzen op internet er zullen altijd wel ergens aanbiedingen zijn.
Wat emirates betreft lees ik alleen goede reacties, en ook vooral wat kinderen betreft maar heb er zelf nog geen ervaring mee.

Groetjes Eder
13 jaar geleden
·
#8059
Beste Rob,

Uit ervaring weet ik dat het loont om vroeg (in oktober/november) te boeken voor de zomervakantie. Voor Azie zijn de goedkope aanvliegroutes op Kuala Lumpur of Bangkok. Vandaar kun je verder met bijv Air Asia. Wij zijn vorig jaar met Egypt Air gegaan, niet bijzonder luxe maar wel lekker voordelig. Je kunt ook kijken of het voor jullie voordeliger is om bijv vanuit Brussel of Dusseldorf te vertrekken. Dit kan echt behoorlijk wat schelen. Verder kan ik je nog de tip geven om even op de desbetreffende maatschappij van je keuze te kijken. Jullie twee oudste kinderen zijn voor de meeste Nederlandse bemiddelaars al volwassen. De leeftijdsgrens ligt bij 11 jaar. Soms hanteren de maatschappijen een leeftijdsgrens van 14 jaar en dat kan dus voor jullie nog gunstig uitpakken.
Tot slot moet je even bij jezelf nagaan of een snelle vlucht idd zo belangrijk is. Wij vinden een break tussendoor nooit zo'n probleem. Een vakantie naar bijv Azie betekent sowieso reizen en dus veel wachten en onderweg zijn.

Veel plezier bij de voorbereidingen van jullie reis.

groet,
Paulien
13 jaar geleden
·
#8060
Wij hebben dit jaar met Turkih gevlogen (en ik voor het werk wel vaker). Prima maatschappij, dus snel boeken. Er staan nu goede prijzen van rond de 700-740 euro.
13 jaar geleden
·
#8061
Dank jullie wel voor de reactie's. We zijn druk bezig de verschillende site's in de gaten te houden. Op dit moment lijkt Turkish inderdaad de voordeligste.
12 jaar geleden
·
#8062
Vorig jaar hebben wij in september geboekt voor onze reis naar Thailand afgelopen juli. Voor 2 volwassenen en 1 kind (9jaar) betaalden wij €1365 bij Egyptair. Nu ben ik aan het kijken of het loont om nog eerder te boeken, maar dat lijkt echter niet het geval te zijn. Met Egyptair zouden wij nu €2200 betalen!
Volgend jaar gaan we niet naar Thailand, maar ik probeer er achter te komen wat het beste moment van boeken is als we over 2 jaar weer gaan. Ben benieuwd of in september weer de lage prijs beschikbaar is, of dat de tickets gewoon een stuk duurder zijn geworden. Ik ga de prijzen dus in de gaten houden de komende tijd.
12 jaar geleden
·
#8063
<!-- w -->http://www.chase.nl<!-- w --> is vernieuwd. Nu nog beter zeg maar ;-) . Alleen met open jaws kunnen ze nog niet omgaan.
12 jaar geleden
·
#8064
Wij zijn net terug van een maand Thailand met 1 van 16, 1 van 10 en baby. We hebben met Emiraten gevlogen vanaf Dusseldorf. Tussenstop in Dubai (waardoor 1 x 6,5 uur en 1 x 5,75 uur vlucht). We hebben in April geboekt en ongeveer 2500,- betaald.
Ik heb al veel gevlogen voor werk en privé, maar ik moet zeggen dat voor mij Emiraten op 1 staat. Service, comfort, eten en kleine details zoals een polaroid voor de kids, verzorgingssetje voor de baby etc zijn echt super. Alle toestellen hebben persoonlijke tv's en de nieuwere toestellen tv on demand. Oudere kids kunnen tegen elkaar spelen op de computer of films kijken.
Je kunt vanaf Dusseldorf of Amsterdam vliegen, maar door de enorme belasting die Schiphol vraagt kwam dat bij ons zo'n 500 euro duurder uit.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!