dinsdag 31 maart 2009
  2 Replies
  2.7K Visits
  Subscribe
Hallo!

Wij willen tzt van Chang Mai naar Krabi vliegen, de tussenstop in BKK willen we graag zo kort mogelijk houden.
Nu lees ik her en der dat we heel makkelijk ter plaatse een ticket kan boeken en dat het zelfden vol is.
Nu zie ik op de site van Thai Air dat de datum die we in gedachte hebben (en echt dat ik nog veeeel te ver weg) al bijna onmogelijk lijkt te zijn.

Wat is jullie ervaring? Is dit een internet stunt om maar andere tijden te verkopen, of is het echt te doen om enkele dagen van te voren alsnog een vlucht te boeken. We hebben nl niet zo veel zin om ons reisschema vast te laten leggen door tickets.

Ik ben benieuwd!

Groetjes Diana
Waardeer dit bericht:
15 jaar geleden
·
#5228
Hallo Diana,

Wij hadden enkel onze binnenlandse vlucht van BKK naar Chiang Mai van thuis uit geboekt (omdat er op dat moment een promotie was).

Wij wilden ook niet teveel onze route al volledig vastleggen en hebben onze binnenlandse vlucht van BKK naar Krabi, de dag voor de vlucht geboekt online, vanuit een internet cafe, dit is prima gelukt!

Ik denk dat je je geen zorgen hoeft te maken met nog een vlucht te vinden als je daar al bent! Wel zat onze binnenlandse vluchten telkens goed vol...

Veel succes
15 jaar geleden
·
#5229
Hallo Diana,

Wij zijn net terug van 5 weken Thailand. Ik had thuis 3 binnenlandse vluchten vastgelegd (air asia) . Wij wisten de route wel die willen afleggen, en konden ons vliegschema hier goed op aanpassen. Later bedacht ik me (toen ik nog thuis was) dat ik de terugvlucht beter vanaf een andere plek had kunnen nemen. Heb deze vlucht er ook nog bij geboekt, omdat air asia tickets aanbood voor stuntprijzen. Van de 4 ticket heb ik 3 gebruikt , maar goed zo als gezegd het waren erg goedkope tickets, dus geen punt .
Mijn ervaring is dat bij vroeger boeken, de tarieven veel gunstiger zijn. Nadeel kan zijn, je ligt je wel meer vast. Ons is het wel goed bevallen om het thuis te regelen, vaak schat je het toch wel aardig in in hoe lang je ergens wilt blijven.

Als je het lastig vindt om je vast te leggen dan is het wel mijn ervaring dat er vaak veel vluchten zijn, althans op de 'grote' plaatsen als Chiang mai -krabi. Dus je hoeft niet zo bang te zijn dat je geen vlucht kan krijgen.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!