zaterdag 25 oktober 2014
  7 Replies
  3.2K Visits
  Subscribe
Wie weet dit? Omdat ik het leuk vind af en toe te neuzen bij aanbiedingen/goede deals van vluchten en vakanties kijk ik zo af en toe op websites als weflycheap.nl. Meestal niet eens echt met het idee gebruik te maken van de aanbiedingen, maar gewoon om te zien wat bepaalde bestemmingen nou kosten en om te vergelijken.

Nou zag ik iets langs komen waarvan ik dacht: goh, da's misschien leuk om een keertje te doen.. niet nu, maar ooit. Laat ik eens kijken of het ook mogelijk is om met kind(-eren) gebruik te maken van een dergelijke actie. Dus ik doorgeklikt en fictief data gekozen. Maar zodra ik dan bij reizigers ga toevoegen dat er ook een kind en een baby bij het reisgezelschap horen... ploink... wordt de prijs per persoon ineens een stuk duurder. Waarom is dit zo? Ik heb een vergelijkbare vakantie opgezocht bij ticketspy en daar gebeurde hetzelfde. Dus om te checken of dit echt zo was bij elke aanbieder nog een derde geprobeerd. Hier werd de prijs zelfs 2/3 duurder per persoon en kwam er een totaal bedrag uit waarvoor echt niemand die tickets zou gaan kopen. Is dit juist de bedoeling? Kun je dus met kinderen nooit gebruik maken van dit soort acties?

O ja, het ging om een vakantie naar Curacao van 9 dagen, misschien dat dan de bestemming uitmaakt? Ik heb het niet met andere bestemmingen geprobeerd.

groetjes,
Yvonne
Waardeer dit bericht:
9 jaar geleden
·
#17092
Waarschijnlijk zijn het ook gewoon lokkertjes en je hebt denk ik een grotere kamer nodig (die dan toevallig net niet in de aanbieding is)
9 jaar geleden
·
#17093
Staat ook vaak bij, alleen op basis van 2 personen. Dus zodra je kinderen erbij voegt dan wordt het pp gelijk stukken duurder. Balen! Zie vaak mooie aanbiedingen allemaal op basis van 2 personen :(
9 jaar geleden
·
#17094
En wat gebeurt er als je twee losse boekingen maakt dus voor 2 keer 2 personen?
9 jaar geleden
·
#17095
Dan zou het misschien weer wel gaan maar dat is zo ongezellig, 2 op 2 hoog en 2 op 8 hoog :(
9 jaar geleden
·
#17096
Omdat onze kinderen 2 en 0 zijn zou ik die beiden in een Deryan op onze kamer laten slapen. Beetje zonde om dan 2 keer 2 te boeken, want dan heb ik een kamer over en bovendien ook een stuk duurder. Maar misschien met grotere kinderen wel een optie om het zo te doen! Misschien kun je dan rechtstreeks een berichtje doen of je 2 kamers naast elkaar kunt krijgen...
9 jaar geleden
·
#17097
Staat ook bijna altijd bij dat voor 1 persoon boeken een extra toeslag kost ofzo. Dus dan zal je wel duurder uit zijn.
1 volwassene en 1 kind is niet 2 volwassen en dan heb je dus geen aanbieding helaas!
9 jaar geleden
·
#17098
Zo heb ik nooit de kinderkorting voor mijn beide kinderen bij volpension. Alleen bij Neckerman deden ze dat nog wel eens. Gelukkig ligt mijn prio niet bij all inclusive vakanties :-)
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!