woensdag 11 mei 2011
  3 Replies
  3.1K Visits
  Subscribe
Hoi,

Wij hebben geboekt voor Amerika en gaan in het najaar. Vliegtickets en camper gewoon zelf geboekt. Nu zitten wij alleen nog met de volgende dingen:
- welk autostoeltje kan in de ligstand?
- kan deze ook met de tweepuntsgordel veilig in het vliegtuig vastgezet worden?
- waar leg je je baby (de onze is dan 8 maand) te slapen als je stilstaat? Wij hebben namelijk al nagevraagd maar bij de camper die wij huren zit geen veiligheidsnet of hekje bij het bed boven de cabine.

Waar moeten we nog meer op letten?

Groet,
Bianca
Waardeer dit bericht:
12 jaar geleden
·
#8300
Wij hebben ook een campertrip gemaakt in de VS met onze dochter van toen 14 maanden. Wij hebben een amerikaans autostoeltje geleend van een collega. Wij konden namelijk geen autostoeltje bij de camper huren en 1 kopen was teveel gedoe. Volgens mij kunnen de nederlandse autostoeltjes niet met alleen een buikgordel vastgezet worden! In het vliegtuig kom je daar nog wel uit met een spanbandje ofzo, maar ik zou dat in de camper niet aandurven. Of je moet het autostoeltje op de bijrijdersstoel zetten, maar dat is ook niet echt ideaal!

Net ook geschreven in een ander topic, maar wij hebben onze dochter in een Deryan tentje laten slapen wat we met een spanbandje hadden vastgezet op het bed boven de bestuurders. Wij vonden het ideaal.
11 jaar geleden
·
#8301
Een vraagje aan Huppel, heb je een stoeltje gevonden die wel met een tweepuntsgordel vastgemaakt kan worden? Wij zijn namelijk ook op zoek voor onze baby van 8,5 maand... Bedankt voor je reactie!
11 jaar geleden
·
#8302
Slapen, vreemd geregeld, dat vond ik toen ook al. Kan ze niet in jullie bed? En jullie bovenin? Of een bed maken van de eettafel? Ik zou een baby cot meenemen en die ergens op de grond zetten. Gangpad, naast jullie bed, oid. Pak even de plattegrond van je camper erbij...
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!