zondag 04 september 2016
  6 Replies
  3.1K Visits
  Subscribe
Wij zitten nog maar eens te puzzelen op de route en lopen tegen wat zaken aan.
Iemand ideeen / ervaringen / tips?

- Als ik in Bako NP wil boeken weet ik (van het forum) dat huisje 5 een net huisje is. In het boekingsformulier krijg ik de indruk dat het een huisje met twee kamers met ieder drie bedden is. Ik kan een kamer boeken maar vraag me af hoe dat dan zit. Heb je een eigen (voor)deur en enige privacy of heb je echt overlap met de andere bewoners? En de badkamer? Die is voor het hele huis neem ik aan en deel je dan?
Qua prijsverschil is het te overzien om het huisje te boeken ipv een kamer dus als ons dat wat meer bewegingsvrijheid zou geven zou het kunnen. Hoe deden anderen dat?

- Wij willen van Kuching naar de Perhetians. Als je om 12.00 tot 13.55 vliegt, dan haal je de laatste boot van 16.00 uur neem ik aan wel?
Deze vlucht gaat niet dagelijks en natuurlijk precies niet op de dag die wij zouden willen. De vraag is dus of we een dag korter of langer in Kuching willen. Ik neig naar vier ipv twee maar twijfel ook. De dag van aankomst (uit Bako dus vermoedelijk wel redelijk op tijd) kunnen we ook nog wat doen. Zitten we er dan niet te lang?
Waardeer dit bericht:
7 jaar geleden
·
#22011
Ik zou inderdaad voor het 4 persoonsbusje kiezen, zo duur is het niet en dan weet je zeker dat het de goede is. Je kan ze misschien ook even mailen om te vragen hoe en wat. Een gedeelde badkamer is ook niet alles hoor, dat heb ik vorige week nog kunnen ervaren in Boston :(
7 jaar geleden
·
#22010
De site van het nationale park. Ik zie dat er twee soorten nummer vijf zijn. Een met kamers met drie en een met kamers met vier bedden. Ik kijk dus niet verkeert en jouw verhaal klopt ook waar ik sowieso niet aantwijfelde hoor, als je er geweest bent weet je heus wel hoeveel bedden er staan:-)
Blijft mijn vraag over hoe het dan gestitueerd is met de drie persoonskamers. Bij die met drie staat gedeelde badkamer. Met wie deel je die dan, met de bewoners van de andere kamer? In dat geval zou je 'm voor jezelf hebben als je het hele huisje boekt. Of zit het anders en is de badkamer elders (lijkt mij niet voor de hand liggend).

Ik realiseer me nu dat een vierpersoonskamer met z'n drieen dus ook nog een optie is....
7 jaar geleden
·
#22009
Waar kijk jij dan voor dat huisje in Bako?
7 jaar geleden
·
#22008
Ik ben niet duidijk genog, sorry.
Twee of vier dagen Kuching. Maar we hebben ook twee nachten Bako en vier Permai Rain Forrest op de planning! Om voor twee dagen naar Borneo te vliegen is idd wat kort lijkt me:-)

Ik zie ook maar een vlucht naar Kota Bahru op of om de periode dat wij zouden willen vliegen....

En in Bako zie ik echt huisje vijf met de optie drie bedden in een kamer? Jij ook Jill of kijk ik nou zo fout??
7 jaar geleden
·
#22007
Wij namen ook de vlucht van 12.00-13.55 uur, later zou ik zeker niet gaan.
2 dagen op Borneo is wel heel erg kort, zeker voor 4 gaan!
Huisje 5 in Bako is een huisje met 4 bedden, een douche en een toillet.
Permai rainforrest is een huisje met 2 slaapkamers met op iedere kamer 3 bedden, daarbij een soort van woonkammertje, douche en toilette.

Wij konden vorig jaar op de Perhentians pas vanaf december boeken, eerder maakte ze nog geen boekingen.
Ik zou alvast iets via booking boeken en vanuit daar dan kijken of je nog iets leukers kan boeken, je mag via booking toch nog annuleren.
7 jaar geleden
·
#22006
Ik heb precies dezelfde vragen.
Ik wil ook graag weten hoe dat zit met kamer type 5.
En wij willen ook van Kuching naar Perhentians; ik neem liever een vlucht eerder, want om 14 uur aankomen op het vliegveld lijkt me wat laat; het is ook nog een uur met de taxi en stel dat je wat vertraging hebt wordt dat al krap. Ik zou voor een vlucht rond 10 uur gaan.

Wij verblijven trouwens (denken we) een dag of 6 op Borneo in het Permai Rainforest resort. Van daaruit 2 dagen Bako (1 nacht in park) en voor de rest vanuit het resort excursies
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!