dinsdag 05 februari 2013
  4 Replies
  3.1K Visits
  Subscribe
Het duurt nog even maar wij willen een week voor de kerstvakantie vertrekken voor een reis van 3 weken naar Thailand. Van school is er toestemming voor een week extra verlof. Aangezien er hier gezegd wordt hoe vroeger de vliegtickets boeken hoe goedkoper, ben ik al even gaan kijken. Nu biedt Eva air tickets aan voor 2800 euro 2 volwassenen, 2 kinderen, vertrek Amsterdam. Ze bieden ook tickets aan vertrek vanuit Brussel (en vliegen vervolgens naar Amsterdam, waar een overstap is van 1,5 uur) voor 2400 euro. Het lijkt mij dus qua geld en tijd handig om de tickets van Brussel te nemen maar dan in Amsterdam in te stappen. Ik vraag me alleen af of dat mag. Weet iemand dit?

Een geweldig forum is dit overigens! Ik kan hier heel veel tips en informatie halen voor onze voorpret.
Het is voor ons de eerste keer dat we met kinderen (dan 9 en 5 jaar) een verre reis gaan maken.

Yvonne
Waardeer dit bericht:
11 jaar geleden
·
#12599
Ik denk niet dat dat mag, er zijn ook zulk soort tickets maar dan in combinatie met een treinticket, deze moet je dan op de heenreis ook echt gebruiken. Ik zou ook eens kijken vanuit Düsseldorf, je vliegt dan met Emirates, wij boeken deze vlucht dan bij NRV, kan natuurlijk ook ergens anders. Ik weet niet welke datum je precies vertrekt, ik zie wel grote prijsverschillen van 15 op 16 december, echt een groot verschil, als je de vijftiende of eerder kan gaan dan zou ik dat doen. Je kan ook eens bij Bmair kijken, die heeft vaak ook wel redelijke prijzen, zelf geen ervaring mee.
11 jaar geleden
·
#12600
Dat mag niet. Je moet elk onderdeel van de reis doen. Als je niet in Brussel bent is dat een no show en kan je niet nog in Amsterdam opstappen.

Wij hebben komende zomer een ticket met KLM: trein vanuit Antwerpen, vlucht vanuit Amsterdam en zelfs de trein is verplicht. We moeten een afgestempeld treinkaartje kunnen laten zien op Schiphol.
11 jaar geleden
·
#12601
Klopt zoals Kim zegt. Je moet idd de trein de hele reis doen, incl. trein. Wij vliegen dit jaar ook vanaf Amsterdam, maar moeten de dag tevoren de trein van Antwerpen naar Amsterdam nemen. (En dat terwijl we in Amsterdam wonen). De vlucht was op deze manier 900,- euro goedkoper. En dat is best de moeite waard, vonden wij.
Groet,
Els

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

11 jaar geleden
·
#12602
Dank jullie wel voor de reacties. Ik had al zo'n vermoeden. We kunnen 14 december 2013 vertrekken en op 4 januari 2014 weer terug. Ik overweeg om vrijdag 3 januari weer terug te gaan. De maandag wordt iedereen weer fris en fruitig op school en werk verwacht.
Ik zal bovenstaande tips van jullie bekijken. We hebben nog wel tijd om aan niet al te dure tickets te komen, veel is zelfs nog niet beschikbaar omdat het nog te vroeg is. Met enkele weken hebben meer maatschappijen hun prijzen beschikbaar volgens mij.

Yvonne
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!