zondag 02 februari 2020
  11 Replies
  2.6K Visits
  Subscribe
Nou we zijn eruit hoor! Wilden we eigenlijk een x iets anders dan Azië, wordt het toch weer Azië.....
Natuurlijk ben ik net als de rest op dit forum al maanden opzoek naar de perfecte bestemming voor 2020 en ik heb het gevonden!
Ik kreeg opeens een aanbieding in mijn mailbox van een retourtje naar de Malediven, 1 nadeel het vliegtuig vertrok vanuit Milaan....
aangezien hier het hele gezin op tilt sprong toen ze de Malediven hoorde hebben we toch maar besloten om deze vlucht te boeken en de "extra lange" reis richting vliegveld maar voor lief te nemen, we betalen nu in totaal voor onze vlucht naar Male voor 4 volwassenen €1566, ik kon het toch echt niet laten liggen :D
We rijden nu dus op 6 juli een eindje Duitsland in, slapen hier een nachtje, en rijden op 7 juli door naar Milaan waar om 22.55 onze vlucht naar Male vertrekt.
Op 8 juli komen we aan in Male en hier nemen we dan ook 1 nachtje voor de zekerheid. Op 9 juli vliegen we dan naar Colombo om vanuit daar een dag of 9/10 rond te gaan reizen door Sri lanka. Sri lanka is gelukkig niet zo groot dus een leuk rondje moet er wel inzitten alloewel het natuurlijk niet echt lang is, ik moet er wel bij zeggen dat we geen stranden aan gaan doen op Sri lanka aangezien we natuurlijk nog voor ongeveer 5 nachten eindigen op de Malediven.
Op 24 juli vliegen we weer terug naar Milaan en landen daar dan rond 20.30, we willen dan een eindje Milaan uitrijden om vervolgens te overnachten en de dag erna gaan we waarschijnlijk terplekke bekijken of we in 1x naar huis rijden of dat we nog een nachtje Duitsland erachteraan gaan plakken, dit heeft er dan meer mee te maken dat we de vakantie relaxed af willen sluiten :D
Waardeer dit bericht:
4 jaar geleden
·
#29882
Wat goed dat het is gelukt, Daniëlle! Tot ziens op de leeuwenrots ;-). En ook nog naar de Malediven. Super! Veel plezier met voorbereiden.

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

4 jaar geleden
·
#29884
Yahoo!
4 jaar geleden
·
#29887
Zo joh dat is echt een mooie prijs voor vier vliegtickets! Zal weer een gave reis worden. Benieuwd weer naar jullie avonturen :-)
4 jaar geleden
·
#29893
Wat leuk! Wij hebben ook voor Sri Lanka gekozen dit jaar. Wij vliegen 4 aug van Dusseldorff naar Colombo. 23 aug naar Dubai en 25 aug terug naar Dusseldorff.
4 jaar geleden
·
#29895
Goede prijs, zou je zelf naar Milaan kunnen vliegen ;-).
4 jaar geleden
·
#29896
Ja heb er in eerste instantie wel aan gedacht om naar Milaan te vliegen maar kom dan incl bagage toch al snel op €700/€800 voor ons vieren, daar komt dan de vlucht naar Colombo nog bij en das ook nog ruim €800, opgeteld gaan we dan over de €3000..... dag voordeel :(
Aangezien mijn man een leaseauto heeft en we niet terug deinzen voor een paar 100 km met de auto (1000 enkele reis in dit geval :) ) hebben we besloten om toch zelf te gaan rijden.
Ik ben op het moment zelfs in gesprek met iemand van tuk tuk rental om misschien een paar dagen een tuk tuk te huren :)
4 jaar geleden
·
#29898
Leaseauto. Dat scheelt ja ;-).
4 jaar geleden
·
#29899
Hoi! Welke maatschappij vliegt er vanaf Milaan naar Srilanka?
:p
4 jaar geleden
·
#29902
We vliegen met Qatar dus daar is niks mis mee :D
4 jaar geleden
·
#29904
We vliegen met Qatar dus daar is niks mis mee :D


Meer dan goed inderdaad.
4 jaar geleden
·
#29908
Eehh... nee helemaaaaal niet;)
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!