maandag 19 augustus 2019
  6 Replies
  2.7K Visits
  Subscribe
Volgende zomer zouden we graag een rondreis maken door Namibië. Gisteren zag ik best al interessante tickets van Frankfurt naar Windhoek.
De vlucht wordt uitgevoerd door SunExpress, ik kan tickets boeken via Eurowings en via Lufthansa. Het prijsverschil is klein, ca 50€ per persoon.
Iemand enig idee wat het verschil zal zijn? Met Eurowings verwacht ik geen eten, drinken, dekentje etc. Is dat bij lufthansa wel inbegrepen?

Het is voor mij een beetje een vreemde situatie, dus alle advies is welkom ;)
Waardeer dit bericht:
4 jaar geleden
·
#29464
Wij zijn dit jaar met Eurowings naar Bangkok gevlogen. Inderdaad geen eten, dekentje en koptelefoon voor films kun je kopen. Toestel was prima.
4 jaar geleden
·
#29467
Dat is al een geruststelling ivm eurowings, de reviews zijn niet echt denderend... Misschien moet ik het mij dan voorstellen dat de ene helft de service aan boord heeft van lufthansa en de andere helft die van eurowings...
Het prijsverschil is overigens maar 25 euro, dus mss nemen we dan toch lufthansa.
4 jaar geleden
·
#29468
Nou, ik zou voor onze vlucht echt niks negatiefs weten. Eten kun je wel kopen in het vliegtuig en ze hadden een lijst bij het eten rondbrengen. Dus ik denk dat je ook van tevoren kan aangeven wat je wilt eten.

Voor dat beetje meer zou ik denk ik ook bij Lufthansa boeken. Ruimbagage moet ook bijgeboekt worden, wij reizen alleen met handbagage dus ik weet niet hoeveel dat kost.
4 jaar geleden
·
#29469
Gisteren avond nog eens wat naar tickets gezocht ... Vanuit Frankfurt was het € 560 met Lufthansa, maar dan moesten we natuurlijk met de auto naar daar en parking betalen etc. Dus toch ook even gekeken om vanuit Brussel te vliegen, en daar zag ik plots tickets voor € 550, ook met Lufthansa, met korte overstap in Frankfurt. Heel handig want we wonen op 1 km van het station en zouden dan met de trein kunnen gaan. Dus niet meer getwijfeld en de tickets BXL-FRA-Windhoek geboekt!
4 jaar geleden
·
#29581
Ik had net op je andere post gereageerd. Wat super dat je uiteindelijk vanuit Brussel hebt geboekt.. jammer dat ik dat toen niet had gevonden..

Ik had vorige maand dezelfde tickets gezien, maar kon niet via Lufthansa of Eurowings zelf boeken.. dat ging steeds mis.. wel via tussenpersonen. Bij Lufthansa op de site stond dat hun vlucht werd uitgevoerd door Eurowings, dus het ging om dezelfde vlucht.. uiteindelijk hebben we deze via een tussenpersoon geboekt. Ben ik niet heel dol op, in het geval er iets geannuleerd wordt of geregeld moet worden, maar de prijs was zo gunstig dat ik het niet wilde laten lopen.. Nu maar hopen dat het goed gaat.

groetjes,
Yvonne
4 jaar geleden
·
#29600
Ja met Lufthansa is incl. Eten. KLM vliegt sinds kort ook op Windhoek.

Groet uit ZA, Annemie
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!