dinsdag 09 december 2008
  2 Replies
  4K Visits
  Subscribe
Hallo allemaal,

Wij zijn twee jaar geleden met 1 kind (2 jaar) naar Azie geweest en afgelopen jaar met twee kinderen (3 en 1 jaar). Op dit moment ben ik zwanger van de derde, maar we kunnen het niet laten. Na een aantal weken van plannen maken voor een vakantie in Europa, begon het toch weer te kriebelen. Thailand en Bali. Veel op 1 plaats; rustig en makkelijk. We willen eind juni gaan met drie kinderen (4 jaar, 2 jaar, 4 maanden).

Aangezien de vluchten snel vol zitten, willen we niet al te lang wachten met boeken. Maar de baby wordt pas rond 2 maart geboren. Heeft er iemand ervaring met het boeken van vluchten voor een nog ongeboren kind? Dus, zonder naam, sofi- of paspoortnummer?

Groeten,
Marcella
Waardeer dit bericht:
15 jaar geleden
·
#4750
Hallo,

Geen echte ervaring, wel weet ik toen ik zwanger was hebben wij ook geïnformeerd om een reis te boeken, en via het reisbureau konden ze dat boeken, en éénmaal het kindje geboren is moet je zo snel mogelijk paspoort ea in orde brengen, en alsnog die bezorgen aan het reisbureau.

Groetjes
15 jaar geleden
·
#4751
Hallo,

Wij hebben 2 jaar terug een reis geboekt naar Keffalonie (griekenland, - via een reisbeau) En ik was toen ook nog zwanger. Geen probleem. Het reis bureau gaf wel een indicatie leeftijd aan v.d. baby bij onze reispapieren en later gaven wij de verdere gegevens door. Maar ik begrijp dat je zelf wilt boeken, via internet? Misschien heb je hier wat aan.

We hebben onze baby toen met foto en al in onze paspoort moeten zetten (2 mnd. oud). Dus paspoortnr. is hetzelfde als je eigen! (Ze mocht zelfs niet lachen net zoals wij ;) ). Dus je moet dat nog wel bij je gemeente regelen. Voor de rest hoefden wij niet iets extra's te doen. Ik weet niet meer hoe het zat met het sofinr. Maar die zou je toch al vrij snel door kunnen geven als je baby geboren is ? Sofinr. krijg je al binnen 2 wkn. binnen na de geboorte v.d. kleine. Ik zou eens overleggen met een reisbureau in je buurt of dat makkelijk kan om later door te geven.

Succes, Olga
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!