maandag 03 mei 2010
  0 Replies
  1.9K Visits
  Subscribe
Wij bezochten, in onze eerste dagen, in Kuala Lumpur Maleisie deze parken:

http://www.malaysiasite.nl/klbirdparkeng.htm is de webiste voor het vogelpark in de buitenwijk (Penang) van KL.
Een leuk uitje maar wel een beetje prijzig...Het si wel een heel groot, netjes park waar je ook op de foto kan met meerere vogels...Er zit een speeltuin bij die wij niet hebben bezocht omdat de tijd om(lees: energie op was) was.

ook bezochten we dus de vlindertuin, een beetje oudbollig en rommelig. De binnenverblijven waren wel heel gaaf, er zaten hele gave dieren (bijv hele dikke spinnen, grote kevers) (opgezet en levend) in hokjes om te bekijken en posters aan de wand om te bestuderen....dus leuk maar niet geweldig. De entree is niet zo veel dus als je/je kids van vlinders houdt, is het een leuk uitje.

van een website:
[
i]The Butterfly Park
The Butterfly Park houses some 6,000 butterflies of over 120 species. The park is an imitation of the butterfly's natural habitat. It includes more than 15,000 plants from 100 species that have been used to recreate a Malaysian rainforest atmosphere. There is a nursery and breeding area for the butterflies. Visiting hours are from 9am to 5 pm on weekdays. Admission fees are RM4 for adults and RM2 for children.[/i]


http://www.geographia.com/malaysia/klparks.html is een linkje waar meerdere parken in beschreven staan daar vlakbij elkaar...met entree prijzen en openingstijden erbij

We wandelden van de 1 naar de ander, dat is goed te doen (15 minuutjes denk ik), vervolgens wandelden we weer richting centrum...en bleven lopen, dat was geen goed idee en dus VEEL te ver!! niet een aanrader dus, mits je van enkele kilometers lopen houdt, met je kids.

veel plezier
Waardeer dit bericht:
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!