zaterdag 06 december 2014
  3 Replies
  2.3K Visits
  Subscribe
Hallo allemaal,

Het schiet al op voor ons. Over 4 dagen zijn we als alles goed is nu een klein halfuurtje op weg naar Maleisië.
Nu heb ik een vraagje om onze aankomst daar iets makkelijker te laten verlopen.
We landen als alles goed gaat om 21:35 uur in KUL. We willen daarna gelijk doorreizen naar Melakka.
Nu mijn vraag, hoe is dat het makkelijkste te regelen? Daar in een taxi stappen (op de meter neem ik aan) of is de busverbinding rond dat tijdstip nog goed en makkelijk te regelen. Doen ze met taxi's moeilijk als je met 5 personen in wilt stappen. Onze jongste zoon (5 jaar) kan makkelijk nog op schoot, maar ik weet niet of ze daar in Maleisië moeilijk over doen.

Met googlen krijg ik niet echt een antwoord op mijn vraag. Ik hoop dat een van jullie mij antwoord kan geven.
Groetjes
Waardeer dit bericht:
9 jaar geleden
·
#17385
Hallo Slagas,

Nu ik dit typ zitten jullie in het vliegtuig naar KL. Ben benieuwd hoe jullie het is vergaan: de trip van KL naar Melaka.
Met de taxi, dat moet toch geen probleem zijn (geweest)? Wel wat late aankomst in KL en dat zou wat vervelend kunnen zijn voor de beschikbaarheid van vervoer.
Wij gaan met ons vieren komende zomer waarbij de trip KL--> Melaka ook een wens is.
Goede vlucht gehad? non-stop, of met stop-over? vroeg geboekt?

Wie weet kijk je tijdens jullie reis nog op dit forum, en anders erna, Veel reisplezier!

Arthur
9 jaar geleden
·
#17384
Hallo Arthur,

We zitten nu in een warm Melakka, dankzij een simkaartje van Hotlink een goed internetbereik hier. We kwamen uiteindelijk door vertraging pas om 22:30 aan. Voordat we de koffers hadden ed was het half 12, gelijk doorgelopen naar het busstation waar we de laatste bus naar Melaka hadden. In totaal RM 140 voor 5 man, we hebben ongetwijfeld de hoofdprijs betaald, maar veel te onderhandelen viel er niet. (1 kinderkaartje eraf weten te praten) Uiteindelijk stond op het verder verlaten busstation in Melaka om 01:45u nog 1 taxi, die wilde ook alleen maar voor RM 35 naar ons hotel rijden. Erin gepropt met z'n vijven, 2 tassen en de nodige rugzakken, bijna met de bodemplaat over het wegdek door al het gewicht ;-) bij het hotel aangekomen. Kortom voor RM 175 van Klia2 tot ons hotel, kan vast goedkoper, maar gezien het tijdstip waren wij er erg blij mee.

We vlogen trouwens met Etihad, tussenstop in Abu Dabi, 21:45 weg op Schiphol, uiteindelijk om 22:30 (Maleisische tijd) in KUL waar we bij t hotel zo ons bed in konden rollen. Wij hadden 5 tickets voor €2500,- . Terug gaan we maar tot Dusseldorf, dat scheelde heel veel geld (tip van Ticketspy)
9 jaar geleden
·
#17386
In KL op het treinstation hebben ze een balie waar je kaartjes voor de taxi moet kopen, prijs afhankelijk van bestemming. Ik weet niet of ze op het vliegveld ook zo'n balie hebben. Wel makkelijk, hoef je niet te onderhandelen en betaalt dezelfde prijs als iedereen.

In KL zijn wij steeds met z'n vijven in een taxi gegaan (de jongste 2 waren 5 jaar), deed geen enkele taxichauffeur moeilijk over. Dat was in Australie en Singapore heel anders, daar moesten we steeds grand taxi's/busjes regelen.

groeten, Kirstin
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!