vrijdag 29 juni 2018
  6 Replies
  2.7K Visits
  Subscribe
Nou lekker is dat! Donderdag vliegen we naar Denpasar en nu is de vulkaan weer aan het rommelen waardoor het vliegveld tenminste tot vrijdag gesloten is, hopelijk blijft het hier ook bij.
Ik ben nu wel heel erg blij dat ik een aantal weken geleden mijn annuleringsverzekering aan heb laten passen :) maar ik hoop natuurlijk dat dit niet nodig is.
Waardeer dit bericht:
5 jaar geleden
·
#27576
Nou inderdaad, zou zo zonde zijn als die vulkaan letterlijk heel mijn plannen plat brand
:(
Maar goed we blijven hoop houden, misschien valt het allemaal wel mee, voor zover ik weet duurde het in het verleden ook altijd maar een paar dagen.

Plan Z ziet er bij jullie ook nog steeds geweldig uit hoor :) heel veel Suc6 nog met je planning, ik volg je op de voet...... ik weet zeker dat jullie een fantastische reis gaan maken!
5 jaar geleden
·
#27575
Het wordt dan toch echt wel een plan Z, bijna alles waarvoor we die kant op gaan moeten we dan cancelen, misschien dat we dan toch beter naar Sumatra kunnen gaan, daar heb ik ook nog wel een leuke route voor liggen :)


Hahahaha, dat was eigenlijk wat ik bedoelde - of je een andere route hebt liggen :-) Verbaast me bij jou dus helemaal niet!

Ja balen zeg.... ik ben ook aan plan Z bezig voor gedeelte Borneo, maar dat is mijn eigen domme schuld. Ben nu overigens wel heel blij met plan Z, dus wie weet... .

Ik duim met je mee voor plan A, want dit staat al jaren op de planning en dan nu komt het dan eindelijk goed uit met tickets etc en dat dit weer = niet tof!
5 jaar geleden
·
#27574
Het wordt dan toch echt wel een plan Z, bijna alles waarvoor we die kant op gaan moeten we dan cancelen, misschien dat we dan toch beter naar Sumatra kunnen gaan, daar heb ik ook nog wel een leuke route voor liggen :)
5 jaar geleden
·
#27573
Inmiddels is de luchthaven inderdaad weer open, hopelijk blijft dat ook zo.
Nee we hebben niet echt andere opties, dan zou Garuda daar mee moeten komen denk ik. Stel dat we inplaata van in Denpasar in Jakarta zouden uitstappen (we hebben hier een tussenstop) dan zouden we wel over land naar Bali kunnen maar dan hebben we wel een hoop tijdverlies waardoor we dan denk ik met de rest van de reis in de knoei zouden komen. Ook hebben we een vlucht vanuit Denpasar naar Labuan bajo en een vlucht vanuit Ende naar Denpasar geboekt dus hoe we dan weer alles zouden moeten organiseren om op Flores te komen, echt geen idee..... hopelijk gaat de vulkaan weer slapen......
5 jaar geleden
·
#27572
Volgens nu.nl om 11.15 is het vliegveld weer open! Alleen QQuantas wacht nog even af.
5 jaar geleden
·
#27571
Ik zag het bij je op FB ja... jaiks... . Heb je andere opties?
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!