woensdag 03 maart 2010
  7 Replies
  3.2K Visits
  Subscribe
Hallo!

In december willen wij naar Bangkok vliegen. De tickets zijn duur in deze periode, daarom wil ik liefst nu al boeken. Maar bij Air Berlin zijn de tickets voor december nog niet beschikbaar. Ik heb er al een mailtje aan gewaagd, maar toen kreeg ik alleen de standaard reactie dat er 'druk gewerkt wordt aan de vluchtschema's'. Hebben jullie enig idee vanaf wanneer deze tickets te boeken zullen zijn? Bij KLM zijn ze wel al te boeken, maar ik denk/hoop dat Air Berlin goedkoper zal zijn. Bij Eva Air kom ik niet door het systeem heen.

Ja, ik ben ongeduldig ;-)

Sabrina
Waardeer dit bericht:
14 jaar geleden
·
#6902
Ik weet ook niet precies wanneer ze beschikbaar komen, maar wellicht is het een idee om je te abonneren op hun nieuwsbrief? Dan krijg je vanzelf bericht van aanbiedingen e.d. en hoor je ook wel wanneer de tickets te koop zijn voor die periode. Ook <!-- w -->http://www.cheaptickets.nl<!-- w --> en <!-- w -->http://www.333travel.nl<!-- w --> hebben wel nuttige nieuwsbrieven. Hoop dat je daar wat aan hebt!
14 jaar geleden
·
#6903
Hoi Annemieke,

Bedankt voor je adviezen.

Ik heb via 333 Travel nu tickets gevonden met Eva Air. EUR 2756 voor 2 volwassenen en 2 kinderen, inclusief 1 hotelovernachting in Bangkok. Voor december lijkt me dit wel een redelijke prijs (rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam).

Hmm... Boeken of toch afwachten wat Air Berlin doet..?! Wat zou jij doen? Ben zo bang dat we straks misgrijpen...

Groet,
Sabrina
14 jaar geleden
·
#6904
Ik betaalde vorig jaar (voor febr 2009) een kleine 2800 E naar Thailand met Air berlin, zonder overnachting. Ook met 2 volwassenen en 2 kk. EVA air is prima.
Ik weet niet hoe de vluchtijden zijn maar het klinkt niet gek

Groet Greetje
14 jaar geleden
·
#6905
Ha Greetje,

Ik heb zojuist online geboekt bij 333 travel!! Hoera! Nu maar hopen dat de tickets echt nog beschikbaar zijn, want ik heb verder alleen nog maar maar veel duurdere tickets gevonden voor december. Vluchttijden zijn uitstekend... Ik hoop snel een bevestiging te krijgen van 333 travel.


Oh, ik heb er zo'n zin in :-)

Sabrina
14 jaar geleden
·
#6906
Ik hoop het ook voor je.
Heerlijk vooruitzicht!

Ik wil ook zo graag weer, maar zal nog even moeten wachten tot w.s december 2011.

Veel plezier met de voorpret.

Groet Greetje
14 jaar geleden
·
#6907
Ik heb van de week geboekt voor 5 december t/m 4 januari! We vliegen naar Bangkok vanaf Amsterdam via Moskou met Aeroflot. Was voor 2 volwassenen en 2 betalende kinderen 1945 euro. Niet duur! Helaas dus wel met tussenstop. Heb dit via het reisbureau geboekt (Globe), zo goedkoop kon ik het op internet niet vinden!
13 jaar geleden
·
#6908
Kort na mijn vorige posting kreeg ik van 333travel te horen dat de tickets voor die prijsklasse met Eva Air niet meer beschikbaar waren. Toen voelde ik me wel een beetje genept, want op de site boden ze die prijs wel aan. Ik kreeg wel een paar alternatieven aangeboden, maar die waren duurder of we zouden vliegen op hele ongunstige tijden. Toen besloten we maar om de gok te wagen en de tarieven van Air Berlin af te wachten. En vandaag kon ik de tickets boeken, joehoe!!

Een rechtstreekte vlucht vanaf Dusselforf voor iets minder dan 2400 euro voor twee volwassenen en twee betalende kinderen. Niet duur voor het piekseizoen, dus ben blij!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!