dinsdag 19 februari 2013
  7 Replies
  3.2K Visits
  Subscribe
hallo iedereen,

Wij willen rond half september voor 3 weken naar thailand toe. Met baby (j) ongeveer 5 a zes mnd en peuter (m) van 2 jaar.

Een rechtstreekse vlucht vanuit adam naar bangkok lijkt mij dan t handigst. Nu heb ik er 1 gevonden met china airlines voor 1500 euro.

Mijn probleem is dan ik nu 33 weken zwanger ben en wij willen pas een vliegticket boeken als onze zoon 2 mnd oud is. Dus ergens in juni (je weet nooit wat voor baby je krijgt).

Is dit wel haalbaar of zijn alle tickets voor de goede prijzen dan al weg?

en hebben jullie verder nog andere tips voor ons?

Verhalen van ervaringsdeskundigen zijn welkom!
Waardeer dit bericht:
11 jaar geleden
·
#12797
2 jaar geleden stond je volgens mij een beetje in dezelfde situatie. Ben je toen nog op reis geweest met de baby? Ik denk dat de antwoorden die je toen kreeg ook hier wel van toepassing zullen zijn. Mensen hebben er verschillende meningen over en het is zeker afhankelijk van het kind en hoe je zelf met de situatie omgaat.

Je kunt geen ticket bestellen voor een ongeboren kind, maar zou in principe wel alvast voor de rest van het gezin kunnen boeken en dan later jullie baby bijboeken. Een baby heeft immers geen stoel nodig. Op die manier kun je goedkope tickets nu al boeken.

Zelf zou ik altijd wachten met boeken totdat ik wist dat m'n kind robuust genoeg zou zijn om mee te nemen op zo'n reis. Ik denk namenlijk niet dat je annuleringsverzekering dekt als blijkt dat je een huilbaby hebt en toch liever thuis wil blijven...
11 jaar geleden
·
#12798
Over het algemeen geldt dat eerder boeken een goedkoper ticket oplevert, ongeacht waar je heen gaat. Dus de kans dat je een goedkoop ticket van nu ook nog dan tegen komt is erg klein. Dat gezegd hebbende vind ik 1500 euro voor een ticket Bangkok echt duur. Rechtstreeks vliegen is leuk, maar heb je dat er echt voor over? Wij zijn vorig jaar via Dubai gevlogen en ik vond dat eigenlijk ideal: precies in het midden de vlucht even onderbreken. Emirates is een fijne maatschappij en wij waren rond de 800 euro kwijt.
11 jaar geleden
·
#12799
In die periode kun je direct vliegen met China Airlines voor minder dan 700 euro per volwassene. Er zijn echter niet zoveel tickets tegen dit tarief beschikbaar en daarom zal je dan heel snel moeten boeken. Ik denk echter dat je met 1500 euro niet klaar bent voor jullie alle 4. Je schrijft dat jullie oudste 2 jaar is. Geen baby meer, dus dan betaal je ruim 600 euro voor dat ticket. In totaal zou dat dan bijna 2100 euro worden...
11 jaar geleden
·
#12800
Ik denk dat als deze ticketprijs per persoon is, je net zo goed kan wachten met boeken. Ik vind dit ook erg duur, waarschijnlijk komen er ook nog wel goedkopere tickets voorbij.
Ik ben zelf ook van mening dat je veel geld kan besparen door een ticket met tussenstop te boeken, wij hebben dit nu verschillende keren gedaan en ons bevalt dat erg goed. Eigenlijk is een stop van 3/4 uur of minder wel fijn voor de kinderen, even de benen strekken, een ijsje eten enz. Onze kinderen zaten het afgelopen jaar om 5 uur 'snachts aan de hamburgers en frietjes in Dubai, niet logisch maar ik heb ze niet horen klagen. Die van ons zijn al iets ouder en ze begrepen dus ook dat we nu al op de helft van de reis waren.
Neem het zeker mee in je besluit, het kan ook nog zo zijn dat je tegen die tijd geen rechtstreekse vluchten meer kan boeken.

Kijk ook eens voor vluchten vanaf Düsseldorf of Brussel.
Wij hebben goede ervaringen met NRV, volgens mij bieden ze voor minder geld vluchten aan in deze periode.
11 jaar geleden
·
#12801
Volgens mij bedoelde Natasita de directe vlucht van China Airlines voor ca. 700 euro per volwassene...
11 jaar geleden
·
#12802
Sorry jongens. Ik heb dikke slaaptekort door mijn zwangerschap en was dus niet duidelijk genoeg. die 1500 euro is voor 2 volwassenen 1 peuter en 1 baby.

Het klopt inderdaad dat we 2 jaar geleden deze reis ook zouden gaan maken, maar helaas hebben we het geld toen niet op tijd bij elkaar kunnen krijgen.

Dit jaar moeten we het geld zeker wel hebben! En we kijken uit naar deze reis.

Ik denk niet dat onze dochter de tussenstop zal waarderen, mijn man (roker) echter wel. Maar het lijkt me zo'n gedoe. Ik ben ook reis ziek en kan vanwege borstvoeding geen reisziek pillen innemen.

Ik zal eens verder rond kijken, maar echt boeken durf ik pas als onze zoon er 2 mnd is. Onze dochter was heel gemakkelijk en sliep pas door met 9 mnd nadat we voor het eerst op vakantie waren in turkeye. Hopelijk is onze zoon ook zo gemakkelijk, dan kan niets ons meer tegen houden.

Verdere tips blijven welkom!
11 jaar geleden
·
#12803
https://www.paperflies.com/ in de gaten houden!! Nu retour voor 669 BKK
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!