zondag 11 oktober 2009
  8 Replies
  6.6K Visits
  Subscribe
Ons derde kindje is bijna 2 (22 maanden) als ze met ons naar Thailand vliegt. Ze is nu (net één) een makkelijk, vrolijk dametje. Als ze niet slaapt wordt ze niet meteen strontvervelend, in de auto slapen etc doet ze niet erg gemakkelijk. We hebben een rechtstreekse vlucht (Air Berlin) die om 17.00 uur vertrekt. Voor een babycot is ze te groot, ze heeft geen eigen stoel. Hoe en waar laat ik haar slapen? Bedankt voor jullie antwoorden.
Waardeer dit bericht:
14 jaar geleden
·
#6087
Hoi hoi,

Toen onze zoontjes nog geen eigen stoel hadden, sliepen ze bij mij op schoot (niet allebei tegelijk ;-)).
Bij ons ging dat prima!

Groetjes,Diana
14 jaar geleden
·
#6088
Hi,
Wij hebben wel een stoel voor onze zoon geregeld. Als wij vliegen is hij 18 maanden. Lijkt mij heerlijk dat hij niet de hele tijd op een schoot hoeft te hangen. Hij is redelijk ondernemend en volgens mij is hij continue aan het 'draai konten'. Ik zou je gevoel hierin volgen. Het zijn natuurlijk wel extra kosten.
14 jaar geleden
·
#6089
Hoi,
Inderdaad een probleem, dat wij ook hadden. Van het deryanbedje het matje meegenomen zodat mijn dochter van 4 op de grond kon slapen. (maar zij slaapt echt werkelijk overal en veel!) Mijn zoontje had hierdoor een eigen stoel en kon daar lekker op zitten en spelen. Hij slaapt veel lastiger in 'andere' situaties' dan onze dochter. Wat we ook deden, als beide kinderen wakker waren, was de armleuning omhoog zetten. Kussentje in het midden van 2 stoelen en daar zat 1 kind. We zaten dus met 1 volwassene en 2 kinderen op 2 stoelen. Aangezien de jongste het allerliefste in het gangpad van het vliegtuig wilde rennen, heeft mijn man ook redelijk wat 'gewandeld' met hem door het vliegtuig zover mogelijk was. Helaas voor ons zijn we nu voor 4 tickets €35oo euro kwijt, met wel ieder een eigen stoel. Dus reken je winst maar uit.

Succes
Jurma
14 jaar geleden
·
#6090
Hoi,

wij gaan over 8 weken naar de kanarische eilanden - maar 4uur vliegen, dus geen eigen stoeltje voor onze zoon (is dan 15 maanden). Op schoot zit hij nauwelijks, dus gaan wij of wandelen of hij gaat tussen ons zitten met de armleunen omhoog. Ik ben benieuwd... Volgend jaar juni willen wij naar Malaysie - dan is hij 20 maanden en omdat het toch redelijk lang vliegen is, hebben wij wel een eigen zitje voor hem gereserveerd... maar: als ik al zij - hij is heel actief en houdt het op schoot geen 10 minuten voor...

Succes,
Anja
14 jaar geleden
·
#6091
Wij zijn naar australie geweest terwijl onze jongste dochter op schoot meereisde. Ze werd twee op reis maar mocht dus ook terug voor de babyprijs en dat scheelde aanzienlijk. Zij sliep gewoon bij ons op schoot. Heeft een groot deel van de reis op schoot geslapen. Wij hadden wel een babycot aangevraagd. Zij wilde er dan niet meer in slapen, het heeft ons wel extra beenruimte = speelruimte opgeleverd. De terugreis zat gelukkig niet vol en dus kregen we een stoel extra.
14 jaar geleden
·
#6092
Probeer (via de klantenservice vd vliegmaatschappij) plekken te krijgen met extra beenruimte, (die zijn bedoeld voor de bedjes) dan kan je kind eventueel daar op de grond slapen (wel een extra deken vrfagen, want lijkt me koud).succes!
14 jaar geleden
·
#6093
Hoi,

WIj hadden matrasje van Deryan tentje mee in handbagage.. lekker zacht en tegen de kou van de vloer. Onze zoon van 2,5 lag hierop afgelopen jaar en Meine was toen 11,5 maanden oud en die lag in de babycot. Ging super.. allebei goed geslapen (ook naar Thailand).

Over 2 weken vliegen we naar Zuid-Afrika met onze oudste 3,5 jaar oud en middelste zoon van 23 maanden oud. Weer nemen we matrasje mee.. eentje of als 't past allebei op de grond.. via KLM hebben we een plek 'bulk head seat' gevraagd en gekregen, heen en terug. Dit is een plek vooraan waar je ook die babycots hebt.. alleen dan zonder bassinet zodat we extra beenruimte hebben. Wel zo prettig want we passen met onze zoon van 23 maanden niet echt tussen 2 stoelen in.. kan hij z'n benen in z'n nek leggen zo'n beetje :-)

Succes! En de truc is om zelf relaxed te blijven.. (en misschien een dvd op mini laptop mee te nemen)..
13 jaar geleden
·
#6094
Hoi,

WIj hadden matrasje van Deryan tentje mee in handbagage.. lekker zacht en tegen de kou van de vloer. Onze zoon van 2,5 lag hierop afgelopen jaar en Meine was toen 11,5 maanden oud en die lag in de babycot. Ging super.. allebei goed geslapen (ook naar Thailand).


Met welke maatschappij vlogen jullie? Wij willen dit ook doen maar heb gehoord dat niet elke maatschappij dit goed vind.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!