woensdag 02 december 2009
  3 Replies
  3.1K Visits
  Subscribe
Gedurende de komende reis gaan we ook Vietnam verkennen en ik verwacht dat we daar wel langer dan een maand voor nodig zullen gaan hebben. We komen vanuit Cambodja dus zullen in Phom pen wel een touristvisum voor Vietnam kunnen regelen, maar dat is “maar” 30 dagen dus niet genoeg ( verwacht ik)
Heeft iemand ervaring met een tussentijdse visumrun naar Laos, Cambodja om weer een nieuw visum voor weer 30 dagen te krijgen of met het verlengen van je visum in Vietnam zelf?
Waardeer dit bericht:
14 jaar geleden
·
#6415
Wij hebben een visum in Cambodia geregeld.. dit was prima. Wel moet je exacte datum van grensovergang weten. Aan de grens kan een hoop gedoe geven, hebben we gehoord van vele andere reizigers..

Succes! Vietnam is zoo mooi!!
14 jaar geleden
·
#6414
Ha Marty,

Wij hadden inderdaad een 3-maands visum voor Vietnam. Alleen hadden we zg. Visa on Arrival geregeld. Niet dat het zonder problemen verliep overigens, het was een hoop gedoe bij de grens. Het geeft regelmatig onduidelijkheid dat de kinderen zowel in Klaas' paspoort staan als in de mijne. Hebben we nou twee of vier kinderen? En dan de fotootjes: die zijn van drie jaar geleden. Imme nog een baby, Jente een peuter. Onherkenbaar dus. Bij sommige grensovergangen zien ze Imme in het fotootje van Jente. Ze vragen zich af waar die baby gebleven is die in het paspoort staat, en waarom Jente er niet in staat.

Goed, grensovergangen blijven altijd spannend en het is altijd weer 'YES-gevoel' als je 'm hebt gepasseerd.

Nog 2 weken & 2 dagen!

Groetjes,
Els

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

14 jaar geleden
·
#6413
Hier heb ik er geen antwoord op gehad, maar ik wed nooit op 1 paard dus heb ik de vraag ook in andere fora geplaatst. Daar waren mensen die er wel ervaring mee hadden ( straks wij ook :-) ) dus wil ik jullie het antwoord niet onthouden. Eventueel dat iemand anders er ook wat aan heeft.

Je kan blijkbaar in plaats van een standaard 30 dagen visum ook meteen een langer visum voor 60 dagen of zelfs 3 maanden aanvragen. In Sihanoukvile ( Cambodja) heeft iemand het ook echt gedaan maar ik ga er dan maar vanuit dat dat in bijv Phom Penh ook kan. 60 dagen zou wel genoeg moeten zijn lijkt me!.

Voor de volledige post, zie:
http://www.wereldwijzer.nl/showthread.p ... post505827
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!