zaterdag 03 april 2010
  1 Replies
  2.3K Visits
  Subscribe
Sapa. Cat Cat View Hotel. 46 Cat Cat road. Sa Pa, Lao Cai. Tel.(020) 3871946/ (020) 3871601. Fax (020) 3871133. e-mail <!-- e --><a href="mailto:catcatht@hn.vnn.vn]catcatht@hn.vnn.vn[/url]<!-- e --> Website; <!-- w -->http://www.catcathotel.com<!-- w -->

Hier hadden we een familyroom op de 7e verdieping. Gelukkig was er een lift! Voor onze kamer lag een groot terras met zitjes, en met een KILLER-VIEW op de bergen en het dorp Cat Cat. Als er een uitzicht was tenminste, want de wolken en nevels komen hier af en aan. De familyroom was 60$ inclusief ontbijt. De kamer had 1 groot breed bed en twee 1-persoonsbedden met dikke dekbedden en klamboe's. Ook was er een open haard, omdat het in de winter hier flink koud kan worden. De badkamer had een douche, wc en wastafel. De douche was soms koud, als je dat bij de receptie meldde, was het probleem meestal snel verholpen. Er was ook een tv met 1 zender met heel veel "sneeuw", dus die hebben we niet gebruikt. De free wifi werkte helemaal niet! In de lobby staat een stokoude computer met wazig beeld waar je 15 minuten pp. op mag. Het restaurant is op de 6e verdieping, en je kan hier heel lekker eten voor een redelijke prijs. Het ontbijt is zeer goed, met verse sap en lemon-pancakes! Mmmmm! Ook hebben we hier geluncht, en voor de jongens waren hier kipschnitzels verkrijgbaar! Wij hadden een sizzling menu, wat sissent op een hete plaat werd opgedient, en wat ook heerlijk was! Dit gecombineerd met de view op de bergen maakt dit restaurant tot een hele relaxte keuze. De kamers op zich stellen niet zo heel veel voor, wel ruim, maar niet zo heel geweldig qua comfort. Je gaat hier heen voor het fantastisch uitzicht en daar betaal je dan ook voor.

Een andere goede optie in Sapa is het Casablanca hotel (<!-- w -->http://www.casablancasapahotel.com<!-- w -->;) van Meneer Kién. Ongelofelijk vriendelijke manm, die ons zomaar uitnodigde voor een dineetje bij hem in het hotel.
Waardeer dit bericht:
13 jaar geleden
·
#7022
Wij waren hier enkele weken geleden. Wij logeerden in een triple kamer een dubbel en 1 enkel bed op de 5e verdieping met een ongeloofelijk fantastisch uitzicht. WOW wij hadden niet vooraf geboekt maar terplekke onderhandeld en heb uiteindelijk de kamer voor 40 dollar kunnen krijgen!Wifi niet super wel in de lobby zeer goede verbinding en nieuwe pc in de lobby.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!