woensdag 28 december 2011
  1 Replies
  2.2K Visits
  Subscribe
Wij gaan dit jaar waarschijnlijk weer naar Thailand, maar omdat we daar vorig jaar ook waren willen we het combineren met Bali en ?
We gaan 5 weken in totaal. We vliegen op Bangkok en gaan dan door voor een weekje Bali. Daarna weten we het nog niet en we denken te eindigen bij de river Kwai.
We hebben 3 kinderen bij van 17, 10 en 20 maanden, dus we willen iets doen wat voor allemaal interessant is.
Zijn Vietnam en Cambodja te vergelijken met Thailand? Of zijn deze landen veel primitiever?
Wat zou leuker zijn voor de kids?
Wat is de beste manier om vanuit Thailand er te komen?

Alvast bedankt voor de info!
Waardeer dit bericht:
12 jaar geleden
·
#10010
Wij zijn in november afgelopen jaar 5 weken door Vietnam gereisd met onze dochter van 2 jaar. Vietnam is in onze ervaring zeker primitiever dan Thailand, maar zeer zeer goed te reizen en heel heel erg leuk. De grote pluspunten voor ons van Vietnam waren: het heerlijke verse eten dat over het algemeen niet heel kruidig/pittig was en dus goed te eten voor de wat kleineren onder ons; de prijs (scheelt aanzienlijk qua eten, reizen en slapen vergeleken met Thailand) en het feit dat het zeker aan de kust malariavrij is (wel dengue). Iets om rekening mee te houden is dat kinderen een ware attractie zijn en de Vietnamezen veel minder westerse kindjes zien en ook wat nieuwsgieriger en directer zijn dan de Thai, de meeste zijn vriendelijk en willen een handje geven, of even aan haar zitten, maar er waren ook mensen die haar meteen oppakten of op schoot wilde nemen. Iets om rekening mee te houden althans, zeker bij hele kleine kinderen. Ook qua gezondheidszorgvoorzieningen is het land vele malen primitiever dan Thailand en als er echt iets serieus gebeurd qua gezondheid dan moet je uitwijken naar het buitenland (Bangkok o.i.d.). Wij zijn echter alledrie geen moment ziek geweest, maar dat is iets om af te wegen. Succes met de voorpret en alvast veel plezier waar de reis ook heengaat!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!