zaterdag 03 april 2010
  1 Replies
  2.2K Visits
  Subscribe
Hanoi. Prince II Hotel. 42B Hang Giay Str. Tel. (844) 39261203/ 39261204 Fax. (844) 39261205 e-mail; <!-- e --><a href="mailto:newprincehotel@fpt.vn]newprincehotel@fpt.vn[/url]<!-- e --> / <!-- e --><a href="mailto:princehanoihotel@fpt.vn]princehanoihotel@fpt.vn[/url]<!-- e --> Website; <!-- w -->http://www.princehanoihotel.com<!-- w -->

Prince II ligt in hartje Hanoi, in "the Old Quarter". Midden tussen de smalle straatjes met de oude ambachten, en op 5-10 minuten lopen van het Hoan Kiem meer. In Hanoi zijn heel veel hotels met de naam "Prince", in hun naam, dus let op dat je bij de juiste uitkomt. Het Prince II ligt verscholen in een bochtje, dus je loopt er snel voorbij. Wij verbleven hier 4 nachten in een family room van 30$. We kregen 10% internet korting, dus uiteindelijk betaalden we maar 27$ per nacht voor deze kamer inclusief het ontbijt voor 5 personen. De kamer is erg ruim met een groot bed en twee 1-persoonsbedden. Verder heb je een koelkast, kluisje, airco, fan, tv en een computer met internet verbinding op de kamer! De kinderen hebben zich hier helemaal suf ge-gamed! Onze eigen laptop had goede free wifi verbinding op de kamer. De badkamer heeft een douche in het bad, toilet en wastafel. Alles ziet er zeer verzorgt en schoon uit. De bedden liggen goed. Je hebt nauwelijks last van lawaai van buiten. Voor het ontbijt kan je kiezen uit brood met jam/ brood met ei of omelette/ of soep (pho bo). De soep gaan ze buiten halen bij het één of ander straatstalletje. Verder krijg je fruitsap, koffie of thee. In het hotel zit een reisburo, en ze willen graag tourtjes verkopen. Wij hebben hier uiteindelijk de Halong Bay tour geboekt voor een goede prijs. Als je 3 nachten of meer verblijft komen ze je van het vliegveld ophalen. Wij kozen liever voor een free ride naar de airport. Het Noi Bai ligt wel 30 kilometer van de binnenstad, en we werden keurig gebracht met een ruime 7-seater auto. Prince II hotel heeft ons niet teleurgesteld, wat je hier krijgt voor het beetje geld dat je betaald is ongekend! Mochten we nog ooit in Hanoi terug komen zouden we niet twijfelen en direct weer voor het Prince II hotel kiezen. Het personeel is overigens super vriendelijk!
Waardeer dit bericht:
12 jaar geleden
·
#7021
Oh, ik lees dit nu voor het eerst en kan niet anders zeggen dan dat we de mening van Lianne helemaal delen. Dit hotel was onze thuisbasis in Hanoi. Na elke trip (Quan Lan/Bae), kwamen we hier weer terug.
Niets is teveel in dit kleine familihotel. Ze regelen een simkaart voor je, tourtjes er staan computers voor de kids in de lobby (en voor anderen natuurlijk).

Niets dan lof voor dit hotel.

Christel
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!