dinsdag 20 mei 2008
  0 Replies
  1.7K Visits
  Subscribe
Guesthouse Cees Verburg
Website: http://www.vietnamcarte.nl"

Prijs: 20 USD per kamer incl. ontbijt (witte baguettes met boter, smeerkaas, pindakaas of jam, koffie, thee en jus d’orange), beschikbaar max. 4 kamers.

Kamer: Ongeveer 16 m2, vaste internetverbinding incl. computer, balkon (veilig voor kinderen), grote badkamer per twee kamers, wij huurden de bovenverdieping (= twee kamers + badkamer), schoonmaak ongeveer 2 x per week. Geen tv, wel films op de computer, geen koelkast.

Onze mening: Het guesthouse van de Nederlander Cees Verburg is tegelijkertijd het woonhuis van zijn familie met drie kinderen. Onze oudste heeft met veel plezier gespeeld met zijn jongste dochter. Het is erg informeel, en dat heeft voor- en nadelen. Het biedt geen restaurant, wel kun je met de familie mee-eten tegen betaling van een paar dollar. Door de kleinschaligheid is de kans klein dat je andere gasten ontmoet. De ligging, even buiten het drukke centrum, in een niet-toeristisch gedeelte, vonden wij prettig. De buurt is leuk, er is een buurtwinkel (met luiers, potjes vaste babyvoeding en babymelkpoeder) met vaste (lage) prijzen, leuke restaurantjes, opdringerige verkopers ontbreken. Met de taxi (zo’n 2,00 euro) zit je in no time in het centrum.

Cees heeft voor ons twee meerdaagse trips georganiseerd. Wij vonden deze bijzonder, van de gebaande paden af én betaalbaar. Wij konden onze overbodige bagage bij hem achterlaten tijdens de trips. Ook heeft hij onze Visa on Arrival geregeld.

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

Waardeer dit bericht:
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!