dinsdag 06 februari 2018
  3 Replies
  2.5K Visits
  Subscribe
Zo'n kleine 17 jaar geleden zijn we al eens zonder kinderen al eens van Noord naar Zuid-Vietnam gereisd en vonden Vietnam een geweldig land. We overwegen om dit nog een keer te doen maar nu mét kinderen. Waar we in het verleden onze vakantie's aan de beste reistijd konden aanpassen, zijn we nu aangewezen op de schoolvakanties. En met name in het noorden van Vietnam valt het regenseizoen midden in onze vakantieperiode. We weten van onze vorige reis dat we met name erg gecharmeerd waren van Hanoi, het gebied rond Sapa en Hoi An. Zijn er hier mensen die ervaring hebben met reizen in Noord-Vietnam in Juli? Is het te doen qua regen of is het echt af te raden?
Waardeer dit bericht:
6 jaar geleden
·
#26430
Hoewel Vietnam bij lange na niet mijn favoriete land is in Azië; ja hoor. Goed te doen. Het regent wel, maar nooit de hele dag. Wij nemen trouwens geen regenjacks meer mee. Wordt je toch zeiknat in van het zweten. Wij hebben kleine opvouwbare parapluutjes.
6 jaar geleden
·
#26431
Regen is niet zo erg als je een beetje flexibel ingesteld bent. Pluutje mee;)
Als je perse naar Halong bay wilt, kunnen orkanen wel roet in het eten gooien.
Wij hebben 1 orkaan gehad op reisdag van Hanoi naar mai chau. Vooral vreselijk veel regen (in HB was toen alles gecanceld). En 1 orkaan in Hoi An, geen bikini-strand-dag, maar verder geen last van gehad.
Wij vonden Vietnam fantastisch!
6 jaar geleden
·
#26432
Vooral het noorden kan nat zijn tijdens de Hollandse zomer, het midden en zuiden in principe niet. En die orkaan in Hoi An kan ik me ook nog wel herinneren Pluis :-). Gelukkig was dat een uitzondering...
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!