maandag 12 februari 2018
  5 Replies
  3.2K Visits
  Subscribe
Hoi allemaal!

Zo langzamerhand komt onze reis naar Namibië dichterbij en willen we de laatste puntjes op de i zetten qua noodzakelijke organisatie. Wij hebben via Africa on wheels onze auto gehuurd (een Toyota hilux met daktenten). Dit hebben we gedaan via een Nederlandse bemiddelaar, die ons heeft afgeraden ons eigen risico af te kopen in Namibië zelf. Dit had geloof ik vooral met de kosten te maken. Mochten we wel ons eigen risico af willen kopen, raadt hij ons aan om dit in Nederland te regelen bij ... (ben even de naam vergeten ;) ). Ik vind het een lastige kwestie, waar ik niet goed uitkom...
Hoe hebben jullie dit gedaan met de verzekering van je huurauto en het afkopen van je eigen risico? Wat is verstandig om te doen? Tips? Alvast bedankt voor het meedenken!

Groet,
Jessica
Waardeer dit bericht:
6 jaar geleden
·
#26477
.
6 jaar geleden
·
#26478
Je kan er een aparte verzekering voor afsluiten. Heb ik gedaan voor Australië vorig jaar. Verzekering is jaar geldig en uit mijn hoofd iets van 120 euro.

<!-- w -->http://Www.huurautoverzekering.com<!-- w -->

Ik heb toen ook gegoogeld en kwam niet iets schrikbarende tegen. Is ook met verzekering dak, bodem wat ook vaak niet in standaard verzekering zit.
6 jaar geleden
·
#26479
Wij hebben bij dezelfde maatschappij als Sinole de extra autoverzekering afgesloten. Voor ons was ook de redenering dat bodemschade en volgens mij ruiten dan ook verzekerd waren. Wij zijn ook naar Namibië geweest vorig jaar. Op al die gravelwegen leek ons ruitschade ook handig verzekerd te hebben. Uiteindelijk verzekering gelukkig niet nodig gehad.
6 jaar geleden
·
#26480
Bedankt voor deze tips!
Amkayali, fijn dat je de verzekering uiteindelijk niet nodig hebt gehad. Hopelijk vergaat het ons ook zo ;)
Maar voor de zekerheid inderdaad toch maar wel een extra verzekering, met al die gravelwegen...

Groet,
Jessica
6 jaar geleden
·
#26481
Even een update:

Wij zijn uiteindelijk uitgekomen bij huurautopolis.nl. Deze heeft een betere dekking voor als je een 4wd met daktenten huurt.

Groet,
Jessica
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!