vrijdag 21 november 2014
  2 Replies
  1.9K Visits
  Subscribe
Hallo iedereen,

Hieronder staat onze reisroute voor 3 weken:
Wij reizen met 4 volwassenen, 1 kind van 3 en 1 kind van bijna 2.

Hoe kom je het handigste van de ene plek op de andere?

Wat zijn de kosten waar ik rekening mee moet houden?

Groetjes,
nata

2-5 maart Bangkok

5- 9 maart ko lipe of ko lanta

9- 14 maart chiang mai

14-18 maart kanchanburi

18- 20 open

20- 23 maart bangkok
Waardeer dit bericht:
9 jaar geleden
·
#17329
Da's zo lastig te zeggen, hoe wil je vervoerd worden? Met de trein (dit is eigenlijk altijd goedkoop) of met het vliegtuig (als je een leuke aanbieding kan scoren ook goedkoop).

Heb je alles al vast liggen? Zo niet dan zou ik het anders indelen.
Je kan bijv vanuit Bangkok doorreizen naar Chiang mai, dit kan met de nachttrein of met een vlucht, dan kan je vanuit hier weer met het vliegtuig doorreizen naar Krabi om vandaar uit door te reizen naar Koh Lanta of Koh Lipe. Terug kan je dan vanuit Krabi weer terug vliegen naar Bangkok om daar vervolgens de trein, een minivan of een taxi naar Kanchanaburi te nemen.

De prijs is dus heel erg afhankelijk van hoe je, je laat vervoeren en voor welke prijs, de trein prijzen zijn wel op te zoeken maar ook deze wisselen qua prijs ivm het tijdstip van reizen, voor de vluchten is het echt de moeite om op een aanbieding te wachten en voor een taxi is het ook maar net hoe goed dat je kan onderhandelen.

Nog even een dingetje, het is wel een flinke onderneming om voor 3 volle dagen strand helemaal naar het zuiden te reizen, zeker naar Koh Lipe, ik zou die open dagen ook ergens in het zuiden plannen of een strand dichterbij Bangkok plannen.
9 jaar geleden
·
#17330
Combinatie van trein en vliegtuig is het handigst. Ik ben het er mee eens dat het wel een heel gedoe is naar het zuiden te reizen voor een paar dagen strand. Beter wat langer gaan of een ander strand waar je direct naar toe kunt vliegen.

Ook kosten zijn lastig verhaal, hangt er heel erg vanaf welk kwaliteitsniveau je wilt hebben. Voor je kinderen zal je weinig kwijt zijn als die gewoon een hapje mee eten en op de kamer slapen. Voor de volwassenen zou je dan moeten rekenen op tussen de 20 euro p.p.p.d.(ultra budget reizen als backpacker) tot 50 euro per persoon (midrange, eten in restaurant)
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!