zondag 31 maart 2013
  0 Replies
  1.9K Visits
  Subscribe
Te koop: Hippychick (kleur zwart)

De Hippychick heupdrager is een draagriem met een ingebouwd zitje. Ouders kunnen met de heupdrager hun dreumes of baby (vanaf 6mnd) op een natuurlijke manier bij zich dragen op de heup.
De heupdrager kan gebruikt worden op alle mogelijke momenten. De drager is bijvoorbeeld ideaal voor (spitsuren!) thuis, tijdens het winkelen (korte winkeluitstapjes waarbij je geen buggy of kinderwagen mee wilt nemen), ochtend en avondspits (voor onderweg naar de kinderopvang of school), en tijdens reizen (bijv. op vliegveld, station of metro).

Het zitje is erg geschikt voor kinderen die graag op- en afstappen. Onze zoon wilde lopen en zitten/gedragen worden graag afwisselen, en met de Hippychick ging dat ook heel makkelijk. Een soort van 'hop-on, hop-off systeem'. Toen onze zoon 15 kg woog, was dat ook geen probleem om gedragen te worden dmv de Hippychick, ik heb geen last gehad van zijn gewicht en kon hem gerust naar de Erawan watervallen enz. dragen. Wij vonden het echt handig om bij ons te hebben tijdens uitstapjes in NL en tijdens onze reizen door Thailand, Cambodja, Maleisië en Florida!

De stevige riem en het ergonomisch gevormde zitje sluiten naadloos aan op het lichaam. Dit is zowel voor ouder als kind comfortabel. Het gewicht van het kindje wordt gelijkmatig verdeeld over de gehele heup en ontlast hierdoor armen, schouders en rug.
Zeer geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 3 jaar.

Vraagprijs: Euro 20,00
Waardeer dit bericht:
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!