donderdag 10 oktober 2019
  5 Replies
  9.5K Visits
  Subscribe
Vanmorgen heb ik tickets geboekt naar Sri Lanka voor juli 2020. Yes! Vorig jaar was ik te laat voor betaalbare tickets, dus nu toch maar geboekt. Met Aeroflot, dat wel, niet luxe maar onze vorige ervaring was best goed. Maar heerlijk, we gaan dus naar Sri Lanka (net als jij sinole!
Alleen... een uurtje na boeking ontdekte ik dat ik Imme's geboortedatum verkeerd heb opgegeven. Stom! En geboekt bij Supersaver, misschien wel de slechts bekendstaande ticketverkoper.
Ik heb toch gebeld, kwam terecht bij een onduidelijke lijn met een Engelssprekende mevrouw. Toen ze na veel misverstanden doorhad waar het over ging, werd ik doorverbonden met het concern-team. Lange wachttijd, ook weer een slechtverstaanbare man aan de telefoon. Hij zat in India, vertelde hij. Maar hij heeft, zonder extra kosten, toch de geboortedatum gewijzigd. Ik hoop dat het echt is gelukt, maar het is bijna te mooi om waar te zijn.
Voor het geval het niet is gelukt: heeft iemand gevlogen met tickets waarop een foutje stond? En was dat een probleem?

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

Waardeer dit bericht:
4 jaar geleden
·
#29649
Ooit een keer de fout gemaakt bij Ryanair. Kwam er pas achter tijdens inchecken. Ticket geboekt voor dochter die toen 15 was, echter tijdens reis net 16. Kon niet inchecken. Contact gehad via computer met iemand van Ryanair, en die heeft beide leeftijden (heen en terugvlucht) zonder extra kosten aangepast.
4 jaar geleden
·
#29643
nee, geboortedatum staan nooit op tivketd. belangrijk is de zelfde namen (1) en achternaam zoals dit in je paspoort staan. Voor vrouwen is dit altijd je meisjesnaam.
4 jaar geleden
·
#29641
Leuk Els dat he geboekt hebt naar Sri Lanka! Weet je al je musts?

Ik zou ook informeren bij Aeroflot of het goed staat. Gelukkig nooit meegemaakt maar ik weet dat een foutje zo gemaakt is.
4 jaar geleden
·
#29639
Heb ik zelf nog niet eerder gehad. Wel een keer dat na boeken bleek dat wij allemaal als 'mannen' te boek stonden (achteraf bleek dat als je weer iets veranderde bij 1 iemand dat dan automatisch iedereen weer gereset werd op 'man'). Heb ik toen voor gebeld maar geslacht maakte niet uit. Is toen niet veranderd en was idd geen probleem...
4 jaar geleden
·
#29638
Kan je nu niet mbv boekingsnummer bij Aeroflot inloggen en je passagiersgegevens inkijken?
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!