zaterdag 27 april 2013
  9 Replies
  4.2K Visits
  Subscribe
Hallo,
In meerdere reisverslagen lees ik dat gezinnen in een appartement in Sydney hebben geslapen. Helaas staan er geen concrete namen bij....wie, weet, waar?

Andere tips voor leuke overnachtingsplek uiteraard ook welkom.
We zijn met twee volwassenen en een peuter.

Ik ben benieuwd, gr Ilse
Waardeer dit bericht:
10 jaar geleden
·
#13236
Hallo Ilse,

Wij gaan komende zomer ook richting Australië met 3 kinderen. Ik ben eveneens op zoek gegaan naar appartementjes aangezien je dan met kinderen wat meer vrijheid hebt en je bijvoorbeeld gewoon je eigen macaroni kan koken. Wij hebben uiteindelijk geen appartement geboekt, maar een familyroom in Sydney Harbour hostel YHA. Hier heb je ook de gelegenheid om te koken en je zit lekker centraal in Sydney.
Mochten jullie na eind augustus pas weggaan dan kan ik je tegen die tijd vertellen of het een aanrader is of dat je beter wat anders kan zoeken.

Groeten Arianne
10 jaar geleden
·
#13237
Hoi Arianne,
Die heb ik ook gezien. Wat een uitzicht vanaf het dak.....
Wij zijn daar pas in januari, na onze reis door nieuw zeeland.
De prijzen voor januari zijn behoorlijk hoog. Komt omdat wij een week na de jaarwisseling zitten, denk ik. Of hoop ik,haha.
Wij hebben dan ook geen haast om te boeken, dus hoor graag van jullie.

Wat zijn jullie plannen?

Gr Ilse
10 jaar geleden
·
#13238
Hallo Ilse,
Ik denk dat je dan sowieso qua prijs 'pech' hebt want het is daar dan natuurlijk zomer. Wij vliegen via HongKong waar we een tussenstop van 2 nachten hebben. Daarna vliegen we door naar Melbourne waar we een aantal dagen bij een vriend van ons langs gaan die daar met zijn Australische vrouw en kinderen woont. Daarna vliegen we met een binnenlandse vlucht door naar Sydney waar we 3 nachten blijven. In Sydney halen we onze gehuurde 4WD op. Deze 4WD heeft een kampeeruitrusting. We rijden dan omhoog richting Cairns. We hebben al wel allerlei plekken/campings/ NP/gebieden enz. uitgezocht waar we naar toe zouden willen/ kunnen maar de route ligt niet van dag tot dag vast.

Groeten Arianne
10 jaar geleden
·
#13239
Dat is een goed vooruitzicht.
Je de pech of luxe is de zomer ja.
We hebben nog enigszins flexibiliteit ivm bezoek aan sydney aan begin if einde familiebezoek.
We zijn daar ruim een week als tussenstop tussen nieuw zeeland en zuid oost azie.

We gaan het zien, ik blijf regelmatig zoeken en eens zal ik die gouden deal zien, haha.

Gr Ilse
10 jaar geleden
·
#13240
Hoi Ilse,

Helaas heb ik geen advies met betrekking tot een appartement in Sydney. Al heb ik wel in het YHA in Sydney overnacht, een jaar of 10 geleden. En het heeft prachtige uitgebreide kookvoorzieningen en het zwembad op het dak is inderdaad geweldig :-)

Wij gaan begin 2014 voor 4 mnd met onze peuter naar Nieuw-Zeeland, Australië en daarna nog een week of twee naar Zuid-Oost Azie (een lekker zonnig eiland/strand). Ik zit te stoeien voor wat betreft de tickets. Heb jij al een aantrekkelijke aanbieding gevonden? Want als ik het goed lees, hebben jullie ongeveer dezelfde bestemmingen.

groetjes
Saskia
10 jaar geleden
·
#13241
Hoi Saskia,

Wij gaan met Emirates vliegen.
Zij bieden al onze bestemmingen aan, auckland, chrustchurch, sydney, bangkok.
Betalen ongeveer 4300 euro. We zijn eerder met hen naar zuid afrika gevlogen en dat is erg goed bevallen, zijn erg kindvriendelijk..
En wij wilden een maatschappij voor hele traject, in het gevak van vertraging oid wel zo makkelijk.....
Leuk vooruitzicht voor jullie dus ook....onze route voor azie moet nog vorm krijgen, zijn er inmiddels uit dat we angkor wat toch ook echt willen zien. Dus wellicht een rondje noord thailand, dan laos in, en door naar A.W. Nog voldoendectijd om het uit te vogelen.....

Gr Ilse
10 jaar geleden
·
#13242
Wij zaten in sydney 10 dagen in het Balmoral beach apartment van Jil, geboekt via http://www.airbnb.nl/
Op die site kun je nog meer appartementen vinden. Ons appartement lag heel mooi op 3 minuten van het strand. Je moet wel met de bus (15 min) en de veerboot naar het centrum.
10 jaar geleden
·
#13243
Wij hebben in 2005 in de wijk Manly gezeten, zonder kids. Dit was echt heel erg leuk, lekker strand, leuke shoppies en pubs, gewoon gezellig. Met de ferry zit je zo in Sydney en je vaart langs het Operah House en ziet de Harbour Bridge vanaf het water.
Succes met voorbereiden!
10 jaar geleden
·
#13244
Wij zouden de volgende keer ook voor Manly kiezen. Gezellige sfeer (verkeersvrij centrum) en tot laat in de avond een bootverbinding met Sydney.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!