1. RoAnVi
  2. Verlof en Leerplicht
  3. dinsdag 17 maart 2015
  4.  Abonneer via e-mail
Voor de mensen die het niet weten: per 1 januari dit jaar zijn de regels voor ouderschapsverlof gewijzigd en voor reislustige ouders een stuk interessanter geworden!

Lees bijv. dit artikel eens. [url:pcbk7qwi]http://www.pwdegidsvakbase.nl/artikel/ouderschapsverlof-6231.html"%20onclick="window.open(this.href);return%20false;[/url:pcbk7qwi]

Voor mij in ieder geval zeer interessant ivm langer weg willen, maar ik krijg geen toestemming om langer dan zo'n 3 - 4 maanden verlof te nemen terwijl mijn manager en collega's het prima vinden als ik 5 maanden weg zou zijn (wat ik belangrijk vind, anders zou ik het niet doen). Het omzetten naar een ouderschapsverlofaanvraag kan daar verandering in brengen!
Waardeer dit bericht:
Zelf: Diverse reizen op alle continenten (ja, ook Antarctica ;) )

Buiten Europa met kind ('12):
'13 Marokko - '13/'14 Nieuw-Zeeland - '15 Panama & Zuid-Amerika (5 mnd backpacken) - '16/'17 Myanmar & Thailand - '18 Maleisië - '19 NY - ('20 Israël & Jordanië :( )
Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Ik had al gemerkt dat het veranderd was, maar de informatie die ik had via mijn werkgever was dus verouderd. Dat je niet meer minimaal 1 jaar in dienst hoeft te zijn is een welkome aanvulling!

Ik neem per april 3 uur per week op en wil in 2016 of 2017 6 weken opnemen om naar Australië te gaan. Dat kan nog steeds doorgaan, ook als ik dus van werkgever zal veranderen. Qua tijd dan haha, want als ik ander werk zou hebben dan moet ik nog steeds kunnen sparen dus qua salaris dan niet teveel inleveren.

Maar goed om dit te lezen!
Zonder kinderen lange en kortere reizen oa door Zuid-Amerika, Afrika, Azië, Midden-Amerika

Solo met dochters ('07 en '09) ver: Jamaica ('10), Bali ('14), Zuid-Afrika ('15), Panama ('16), Bali, Singapore en Australië ('17), Beijing en Australië ('18), Thailand, Oman ('19), Sri Lanka, Kaapverdië ('20)
  1. meer dan een maand geleden
  2. Verlof en Leerplicht
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!