vrijdag 12 november 2010
  3 Replies
  2.3K Visits
  Subscribe
Hallo allemaal,

Wie heeft er ervaring met het 'veiligstellen' van de kinderopvang voor het geval je onverwacht terug moet keren van een lange reis? Hoe heb je dat gedaan?

Ik wil de kinderopvang opzeggen, omdat wij reizen totdat de kinderen (tweeling) vier jaar worden. Maar ik wil ook niet maanden zonder kinderopvang komen te zitten als ik onverhoopt bijvoorbeeld na een maand alweer naar huis moet (zie mijn vorige bericht over situatie schoonvader). Ik woon in een regio met lange wachtlijsten!

Groetjes,
Denise
Waardeer dit bericht:
13 jaar geleden
·
#8213
Hallo Denise,

Wat een moeilijke situatie nou! Jullie gaan nu met een heel ander gevoel op reis.

Eerlijk gezegd denk ik niet dat je de kinderopvang kan 'veiligstellen". Op het dagverblijf moeten ze dan twee plaatsen vrijhouden waar ze niet zeker van weten of die wel weer bezet worden door jullie kindjes. En als er wachtlijsten zijn dan willen ze die plaatsen denk ik graag weer bezetten met (betaalende) kindjes. Als je de plaatsen doorbetaald dan reserveer je ze wel voor noodgevallen, maar dat is dan een duur grapje.

Je kan het hoofdkantoor benaderen en de situatie uitleggen. Misschien hebben ze een locatie waar de wachtlijsten wat minder lang zijn. Vaak is het ook zo dat sommige dagen wat minder druk zijn, de woensdag en de vrijdag bijvoorbeeld. Als jullie onverhoopt toch eerder naar huis komen kan je er misschien voor kiezen om op die minder drukke dagen de kinderen naar het dagverblijf te doen. Als dat dan ook lukt met het werk natuurlijk.

Erg veel sterkte samen!

Natasja
13 jaar geleden
·
#8214
Bedankt voor het meedenken en meeleven Natasja!
13 jaar geleden
·
#8215
Complimenten voor onze kinderopvangorganisatie die met ons mee heeft gedacht en ons heeft toegestaan op het allerlaatste moment (twee weken voor vertrek) op te zeggen. Onze kinderen staan nu 'slapend' op de wachtlijst. Zodra wij onverhoopt terug moeten keren, is de kinderopvangorganisatie bereid om voor ons zo snel mogelijk weer opvang te regelen.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!