woensdag 06 november 2013
  7 Replies
  3.2K Visits
  Subscribe
Wij gaan in februari 2014 voor de 2 de keer naar thailand en zijn al vol op aan het voorbereiden!! Wij hebben net tickets geboekt van chang mai naar krabi en willen vandaar weer verder reizen naar ko samui. Heeft iemand hier daar ervaring mee? Met de bus naar surat thani en vandaar door naar de eilanden. Of is er een alternatief? Zijn er nog andere die in februari naar thailand gaan?
Waardeer dit bericht:
10 jaar geleden
·
#14507
Wij hebben dit vorig jaar gedaan maar ik kon toen geen rechtstreekse (stads) bus vinden, volgens mij moet je verschillende keren overstappen, dit vond ik te omslachtig.
Wij hadden als tussenstop Khao sok en hebben uiteindelijk de rit met minivans afgelegd, dit was goed te doen, je kan ook de trein nemen maar dat is behoorlijk om volgens mij.

Khao sok is trouwens ook wel een erg leuke onderbreking voor een paar nachtjes.
10 jaar geleden
·
#14508
Wij wilden heel graag naar Kao Sok. Vanuit Chiang Mai zijn we toen naar Phuket gevlogen. Daar paar dagen uitgerust en ons toen laten ophalen door Elephant Hills http://www.elephant-hills.com/). Daar de 3 nachten, 4 dagen trip gedaan en ons laten afzetten bij de boot in Surat Thani (zat in de prijs van het pakket).

Toen wij er ooit heen gingen, kregen de kinderen forse korting (wel 75%) waardoor het geheel betaalbaar was. Nu zie ik dat de kinderen standaard 50% zijn maar in bepaalde periodes 75% korting. Altijd het proberen waard om er een mailtje aan te wagen...

Maar wie weet zijn er meer resorts die je komen ophalen en je willen afzetten bij de boot!

Wij vonden Kao Sok erg leuk!
10 jaar geleden
·
#14509
Dank jullie wel voor de reacties. Kao Sok lijkt ons ook heel erg leuk maar met onze jongste (dan 18 maanden) zie ik het nog niet zo zitten. Zijn toch veel activiteiten waarvoor wij hem nog net iets te jong vinden en ik zou dan ook balen als ik niet alles kan zien enz. Zitten er nu over te denken om een paar dagen Koh Jum te doen en dan ipv in 1 keer terug naar Bangkok het in meerdere dagen te doen. Iemand hier ervaring?

Zijn de eilanden Ko Samui en Ko Phangan zo anders dan bv Ko Lanta? En zijn ze het waard om dan toch een extra dag te reizen? pfff moeilijk hoor het ene mooie witte strand met het andere vergelijken :-)
10 jaar geleden
·
#14510
Vorig jaar vanuit Krabi naar Koh Phangan. Wij hebben het via het resort geregeld, maar het kan echt op iedere hoek van de straat geregeld worden. We werden met een mini van opgehaald bij resort, en naar het betreffende busstation gebracht. Hier in een touringcar overgestapt en deze bracht ons rechtstreeks naar Surattani. Hier lag de boot al klaar voor vertrek naar de eilanden.

Onze kids waren net 4 en 7 jaar. En qua reistijd en overstappen geen probleem voor hun. Prima te doen dus!!
10 jaar geleden
·
#14511
Btw.. we niet wat je zoekt op een eiland, maar wij gaan meer voor de authentieke eilanden. Koh Samui vonden wij te toeristisch en druk. Kun je net zo goed naar Salou gaan (mijn mening ;-)). Natuurlijk is geen enkel eiland nog echt puur en authentiek (helaas), maar er zit wel verschil. Koh Phangan is (nu nog) rustiger. Wij hebben 2x een heerlijke tijd gehad op het witte strand van Haad Salad. Altijd laag water, geen golven, dus kindvriendelijk!
10 jaar geleden
·
#14512
Ok goed om te horen. We hadden het idd al gezien reistijd ca. 5 uur in totaal, vonden wij ook goed te doen. Tja naar Salou zijn wij niet op zoek hahaha. zaten eerder aan Ko Phangan te denken dan aan Ko Samui. Heb je daar nog een tip qua acco??
10 jaar geleden
·
#14513
Wij zijn op Koh Phangan bij de salad hut op het haad salad strand geweest, echt een geweldige locatie.
Maar waarom zou je de rit naar het oosten maken, je gaat in februari dus voor het weer hoef je niet te vertrekken vanuit het westen, ik zou gewoon lekker wat eilandjes aan de westkant nemen.
Koh Lanta is echt een super leuk eiland, het is er nog niet te druk en er is weer net wat meer te doen dan op Koh Phangan, je kan vanuit hier ook nog een aantal andere leuke eilanden aandoen, keus genoeg.
Op Koh Lanta zaten we in het palm beach resort, ook deze was super!
Ik zou daar gewoon in de buurt een beetje rond gaan hoppen en vanuit Krabi oid weer terug naar Bangkok vliegen.
Voordeel is ook nog dat je nu nog in een voor daar gunstige periode kan reizen, moet je straks ivm leerplichtige kinderen in de zomervakantie gaan dan kan je wat het weer betreft beter voor de oostkant kiezen, profiteer er nog even van en doe nu de dingen die straks lastiger zijn zou ik zeggen.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!