woensdag 18 januari 2012
  6 Replies
  3.8K Visits
  Subscribe
Deze zomer willen wij naar Koh Lanta. De ferry gaat geloof ik maar 2 keer per dag. Het is in juli/augustus Green Season.... Wie weet welke tijden zodat ik de vlucht naar Trang er op aan kan passen? Of kan een linkje doorsturen. Niets is vervelender om 'smorgens bij de haven aan te komen, om te leren dat de boot 's middags pas weer gaat;-)
Op lantainfo.com vind ik veel info, maar niet tijden tijdens het lage seizoen..
Waardeer dit bericht:
12 jaar geleden
·
#10163
Hoi Jurma,

Wij gaan ook van Trang naar Lanta naar het laguna beach club resort, op deze site staat deze informatie, dus volgens mij kan je met een taxi oid gewoon het hele jaar overvaren.
HOE naar Ko Lanta MET DE AUTO

- Vanuit het noorden (Bangkok, Phuket, Phang Nga Provincie, Krabi):
Getting naar Koh Lanta met de auto is erg makkelijk, hetzij van Bangkok (850 km) of Phuket (250 km), volg de route nr. 4 naar het zuiden, regelrecht naar Krabi.
Leaving Krabi Town achter, dan moet je ongeveer rijden. 50 km verder, langs Klong Tom Village ongeveer 7 km tot aan de kruising bereiken Ban Hua Nam Khao (Klong Tom District), waar je rechtsaf naar de snelweg 4206, volgt deze weg ongeveer 25 km, het bereiken van de doodlopende weg in Ban Hua Hin ferry pier. Een auto veerboot werkt aan Lanta Noi Island. (20 min. Ride) Dan kruising Lanta Noi (na 5 km op de hoofdweg linksaf naar de volgende ferry pier in Ban Lang SOG). Deze ferry brengt u naar Saladan Pier op Ko Lanta Yai (5 min. rijden). Ban. - Vanuit het zuiden (Maleisië, Hat Yai, Trang): Volg gewoon de route nr. 4 bij de Noord - richting Krabi. 10 km na het passeren van Klong Pon Village bereikt u de kruising in Ban Hua Nam Khao (Klong Tom District), waar je linksaf de snelweg 4206, volgt deze weg ongeveer 25 km, het bereiken van de doodlopende weg in Ban Hua Hin ferry pier . Een auto veerboot werkt aan Lanta Noi Island. (20 min. Ride) Dan kruising Lanta Noi (na 5 km op de hoofdweg linksaf naar de volgende ferry pier in Ban Lang Sod). Deze ferry brengt u naar Saladan Pier op Ko Lanta Yai (5 min. rijden). Ban. De auto-veerboten actief zijn per dag, 365 dagen, 7u00-22u00. - Vanaf Ban Saladan Pier naar Laguna Beach Club Resort en Dive-Center op Klong Dao Beach:

Suc6
12 jaar geleden
·
#10164
Bedankt! Precies wat ik wilde weten. Waarschijnlijk gaat de speedboot maar 2 keer per dag.... Dus gewoon met een transfer (auto) met een public ferry vanaf het vliegveld naar koh lanta. Veel plezier met jullie reis.
12 jaar geleden
·
#10165
De passagiersferry gaat inderdaad alleen maar van oktober tot eind mei....daarna is het laagseizoen en alleen met de 'car-ferry' is koh lanta te bereiken.;-)

Hier vond ik hele praktische informatie met tijden en kosten (indien alle ferry's wel varen)

http://www.lanta-islands.com/getting-to-lanta.php
12 jaar geleden
·
#10166
Handige site Jurma, ook voor andere dingen, ik ga gauw verder lezen, bedankt.
11 jaar geleden
·
#10167
iemand ervaring met

http://www.aferry.nl/

Ik probeer een reis door azie te boeken?
11 jaar geleden
·
#10168
Ik ken dit niet, maar wij zijn in mei van dit jaar ook van Trang naar Koh lanta gegaan. We kwamen aan met de nachttrein in Trang, ik had thuis al ergens gelezen dat er tegenover het station een reisbureautje moest zitten, KK travel tours genaamd, toen we aankwamen bleken er mensen van dit bureau op het perron te staan, als ze er niet staan dan is het ook echt aan de overkant van het station. ze hebben voor ons de overtocht met een busje en de pont geregeld voor zo'n 250 THB pp meen ik. Dit kan echt niet mis gaan als je met de trein gaat, je hoeft het ook niet vooraf te bespreken.
Ik zal het bedrag nog even nakijken.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!