dinsdag 10 november 2015
  3 Replies
  3.3K Visits
  Subscribe
Wij willen komende zomer van Siem Riep naar Koh Chang reizen. Heeft iemand tips hoe we dat het beste kunnen regelen? Is dat makkelijk ter plaatse te doen of van tevoren? En adviseren jullie om met het openbaar vervoer te gaan of een auto met chauffeur?
Waardeer dit bericht:
8 jaar geleden
·
#19851
wijzijn met bus naat battambang gegaan, daar op de bamboetrein en lekker chillen, volgende dag met prive transfer via hotel naar de grens. (weet naam ff niet.....)

daar stond aan andere kant prive transfer van accomodatie koh chang te wachten. bij grens stonden ook busjes naar Trat. daar kozen wij dus niet voor.

rechtstreeks vanuit siem reap dus geen ervaring mee,

gr Ilse
8 jaar geleden
·
#19852
Volgens mij moet je bij de grens sowieso overstappen. Ik zou opsplitsen in delen, dus in Siem Reap het traject naar de grens regelen en vanaf Thailand ook weer. Prive taxi kan maar hoeft niet, meestal is het wel een stukje sneller. Ik weet niet hoe laat de laatste boot gaat, maar dat zou ik tegen die tijd even vragen. Nog even los van het feit dat het in de Hollandse zomer nogal regent in Koh Chang....
8 jaar geleden
·
#19853
Je moet inderdaad bij de grens sowieso overstappen. Van te voren regelen is echt niet nodig. In Siem Reap zijn heel veel aanbieders (bus/mini van). Los een taxi naar de grens en daarna taxi in Thailand regelen is ook prima te doen.
Wij hebben de receptioniste van ons hotel (Model Angkor resort) een taxi voor het hele traject laten regelen. Vroeg vertrekken (7u) dan ben je de drukte bij de grens voor. 2 uur rijden naar de grens, daar stond iemand ons op te wachten die ons door de douane heen hielp (niet extra voor betalen hoor!). In Thailand stapten wij weer in de taxi die voor ons klaar stond. Deze heeft ons in ongeveer 4 uur naar de boot gereden en op Koh Chang naar onze accommodatie gebracht. Wij hebben de taxichauffeur in Cambodja 60 dollar betaald en de thaise taxichauffeur ook 60 dollar inclusief(!) boot tickets.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!