zaterdag 02 september 2017
  2 Replies
  2.4K Visits
  Subscribe
Hallo allemaal,

Vraagje: Is het te doen om in 1 dag/nacht van Sa Pa naar Halong Bay te reizen met een kind van bijna 3? Of is het dan beter om 'n nacht in Hanoi te blijven en vanuit daar weer door te reizen naar Halong Bay?

Ik kijk uit naar jullie reacties.

Liefs, - Wanderlust -
Waardeer dit bericht:
6 jaar geleden
·
#25144
Ik heb er me destijds in verdiept en ik vond de reistijd vrij heftig. Ik zou dus een nachtje Hanoi erbij pakken. Of - nog beter - Sapa zien als tripje. Dan neem je alleen de bagage mee die je daar nodig hebt, laat de rest in het hotel staan en keert na de trip weer terug naar het hotel. Hanoi is een leuke stad. Kleine tip: er is een soort van openluchtmuseum. Niet heel erg bekend. Ziet er erg leuk uit, zeker met kinderen inclusief lekkere lunchplek en vriendelijke bediening.

Wij hebbben trouwens (vanwege bovenstaande en slecht seizoen) Sapa geskipt en zijn in plaats daarvan naar Mai Chau geweest.
6 jaar geleden
·
#25145
Wij hebben de slaapbus van Hanoi naar SaPa genomen. Deze bus vertrekt om 7 uur vanuit Hanoi, gewordt opgepikt bij je hotel en dan ben je 5 uur later in Sapa centrum. ideale manier van reizen en erg leuk voor kinderen! slaapbus is tussen 9-15 euro. enkeltje.
Terug hebben we de limousine bus genomen. Ook erg tof! er kunnen 9 mensen in. zeer luxe stoelen die tevens in ligstand kunnen. Vaker stoppen dan in de slaapbus en je kan ook tegen de chauffeur zeggen als je kind moet plassen om even aan de kant van e weg te stoppen!! dat vonden wij ideaal. Het kostte 16 euro enkele reis. 5 uur reizen is meer dan genoeg. Ik zou het echt niet nog langer maken.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!