zaterdag 15 januari 2011
  1 Replies
  2.8K Visits
  Subscribe
Vandaag naar devakantiebeurs geweest (dnk je wel voor de kaarten Els) met man en met kids. Toch echt de hele dag rondgelopen.

Eerste bestemming: Griekenland, daar gaan we deze zomer naartoe met ons kampeerbusje. Veel info over de pilion. Ziet er top uit en ondanks dat ik eerst nog hoopte toch weer ver op reis te kunnen, ben ik blij met deze bestemming. Een relaxte vakantie waarin het tempo beduidend lager zal liggen dan tijdens onze trip naar Vietnam afgelopen jaar.

Daarna gingen we op pad om de rest van de wereld te zien. Heerlijke geuren die ons direct aan Azië deden denken kwamen onze kant op toen we de eerste hal binnenkwamen.
Via Noord Amerika, kwamen we in Costa Rica en na een uitspaje naar Australia en Nieuw Zeeland belanden we toch weer in Azië.
Ook een bezoekje aan Zuid Amerika (Bolivia, Peru, Ecuador en Galapagos) en Latijs AMerika (Nicaraqua, Panama, Belize, Guatemala, MExico en El Salvador) mochten niet ontbreken.

In het reistheater woonden we een presentatie van Peru bij en won zoon Huub en passant nog een boek met 501 wereldsteden. Tsja, topografische kennis wordt er bij onze kids van jongs af aan ingestampt. Dus waar Peru, Argentinië en Brazilië liggen is a piece of cake.

We hebben weer veel inspiratie opgedaan. Merken wel dat Midden- & Zuid Amerika beduidend duurder zijn als Azië. Niet alleen de vluchtprijzen, maar ook andere zaken als overnachting, vervoer en eten. Jammer, want er zijn zeker enkele landen die we erg interessant vinden, maar waarvan de kosten ws. toch iets te hoog uitkomen met dan twee tieners.

We hebben ook weer een heerlijke thaise curry gegeten en daarmee is het circkeltje weer rond. Wat een heerlijk eten is dat toch. Het is dan ook heel goed mogelijk dat wij (onverwacht) in 2012 weer in Azië te vinden zullen zijn. Nou ja we hebben nog een hele tijd om te dromen.

Christel
Waardeer dit bericht:
13 jaar geleden
·
#8471
Leuk om te lezen, Christel! Ik ben heel benieuwd waar jullie de komende jaren naartoe zullen gaan.
Groetjes,
Els

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!