woensdag 27 juli 2011
  3 Replies
  2.5K Visits
  Subscribe
Hallo,

Wij gaan met onze 2 jongens van straks 3 en 16 mnd. een maand naar Thailand. Ik wil UV-shirtjes voor ze aanschaffen, omdat me dat wel een ontspannen idee lijkt.
Ergens las ik dat ze in Thailand makkelijk te koop zijn en natuurlijk veel goedkoper. Ik ben daarin een beetje achterdochtig, gezien alle nep-producten die je kunt kopen aldaar, dus vandaar mijn vraag: bieden ze een goede bescherming?
Als iemand ervaring heeft, ik hoor het graag!

Groetjes,
Marieke
Waardeer dit bericht:
12 jaar geleden
·
#9287
hallo,
Hier mijn reactie vanuit Indonesie. Ik had vooraf uv shirtjes gekocht voor de kids bij de Decathlon. Echt heel goedkoop (5 euro per stuk of zoiets). Ze zijn superhandig en werken uitstekend. Ik heb ze hier in indonesie wel al gezien in een grote supermarkt, maar die supermarkten zijn echt niet overal! Mijn advies is dus: van thuis uit mee nemen. Ze wegen niets dus voor het gewicht hoef je het niet te laten!
succes ermee!
groeten Rachel
12 jaar geleden
·
#9288
Beetje late reactie, dus hoop dat je er nog iets aan hebt!
Als je - zoals wij - niet bij een Decathlon in de buurt woont: prenatal verkoopt momenteel ook redelijk geprijsde uv-shirts, -broeken en -pakjes van baby Walz. Shirtje kost 16 euro: in elk geval al de helft goedkoper dan wat ik bij veel internetwinkels zag. Shirtjes vallen klein: ik heb voor Tijl (10 maanden) een maat groter gekocht dan wat hij normaal heeft.

Verder zag ik dat ze voor de iets grotere kinderen ook bij de Bart Smit goedkope uv-pakjes verkopen: volgens mij iets van 5 euro.
12 jaar geleden
·
#9289
Ik heb hier nog 2 uv tshirts liggen van O'neill een 2j en 3j mogen weg voor een prikje :)
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!