maandag 31 oktober 2011
  3 Replies
  2.6K Visits
  Subscribe
Wij overwegen volgend jaar naar Amerika af te reizen. We willen een auto huren en in van die schattige motelletjes in California slapen. In Azië lieten wij onze kinderen gewoon bij ons op de kamer slapen. Daar betaalden we zelden extra voor. Maar de twee meiden zijn inmiddels 4 jaar. Hoe zou dat in Amerika zijn? Hebben ze overal 'family rooms'? Is het overnachten 2x zo duur vergeleken met een reis 'van vroeger' (met z'n tweeen dus...)? Of kunnen we we de kids er gewoon bijproppen als we zelf een luchtbedje meenemen?

Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen!
Waardeer dit bericht:
12 jaar geleden
·
#9773
Hoi Anneke,

Ik weet dat het in Florida zo is dat de 1 persoons bedden zo groot zijn dat je er met twee personen in kan slapen en dat kinderen dan gratis bij de ouders op een twee persoons kamer slapen.
Ik kan me voorstellen dat het dan in heel Amerika zo is.

Groetjes,
Danielle
12 jaar geleden
·
#9774
vraag naar een twinbedded room en je hebt geen probleem. Twee ruime bedden in een kamer. In mijn herinnering zijn kids vaak tot een jaar of 16 gratis op de kamer van ouders,

Christel
12 jaar geleden
·
#9775
Wij moesten vorig jaar soms bijbetalen voor onze drie-jarige dochter. Overigens is het meestal idd voor kinderen tot 16 jaar gratis, mits er gebruik wordt gemaakt van de aanwezige bedden.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!