1. Els
  2. Opvoeden tijdens het reizen
  3. dinsdag 10 juni 2008
  4.  Abonneer via e-mail
Hallo Allemaal,

Zojuist is het nieuwste verslag van Marcella binnengekomen. <!-- w -->http://www.verrereizenmetkinderen.nl/Reisverslag-Marcella.html<!-- w -->.

Ze beschrijft o.a. hoe ingewikkeld het is om haar jongste zoontje Thom (1,5 jaar) aan tafel te laten eten. Heel herkenbaar. Wij hadden er ook veel moeite mee om onze jongste te laten eten tijdens onze reizen. Vaak was er te veel afleiding of was ze te moe of te onrustig.

Wij zetten haar tijdens onze eerste reis, toen ze anderhalf was, tijdens het eten vaak vast in de buggy. In eerste instantie leverde dit nogal wat protest op. Maar na verloop van tijd raakte ze er aan gewend, en at ze stukken beter. Tijdens onze laatste reis, gebruikten we deze maatregel nog weleens, als Imme erg dwars of moe was tijdens de maaltijd. Het werkte nog steeds.

Hebben jullie nog tips voor Marcella?

Gr. Els
Waardeer dit bericht:
https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.
Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hallo,

Wij gaan in België ook regelmatig uit eten, en natuurlijk op reis. Dit doen we al toen Mathis 6 wk oud was. Nu dit gaat met ups en downs, vaak gaat dit zeer goed, maar soms ook zeer moeizaam.
Momenteel is hij 13 maand, en als hij een bestekje en potje of bordje heeft waar hij zelf in kan roeren met een klein beetje eten of niets in kan hij hem wel even bezig houden. Wij hebben al veel gebruik gemaakt van de sac 'n seat, want hij wil er gewoon bijhoren, hier is de buggy geen optie, tiert enorm...

Buiten eten vind ik gemakkelijker.

Hij eet meestal vooraf, omdat hij niet altijd wil meeëten met ons, momenteel trainen voor we in september naar Thailand vertrekken, hopelijk eet hij dan wel mee.

Succes met jullie spruit aan tafel ;)
08'N - Thailand, 09'Canada'10Vietnam - Z - Thailand, 11'Z - Afrika,'12 Z - India,'13 Peru,Bolivia, 14 Dubai-Cambodja - Z - Thailand,15 Sri Lanka, 16 Bali, 17 Mexico - Guatemala - Belize 18 Java/Bali '19 8 maanden Azië en Australië en N-Zeeland
https://boesibai.wordpress.com
  1. meer dan een maand geleden
  2. Opvoeden tijdens het reizen
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!