New

Uber??

  maandag 17 april 2017
  2 Replies
  2.8K Visits
  Subscribe
Wie o wie heeft er ervaring met Uber en kan me uitleggen hoe het werkt?

Wat mij uit zoeken op internet duidelijk wordt is dat Uber door heel erg veel mensen wordt gebruikt/aangeraden en het vaak makkelijker/voordeliger is dan een "gewone" taxi. Ik heb zitten kijken en zie dat ik een account kan aanmaken. Hier moet ik dan mijn mailadres en tel. nr. aan koppelen. Maar hoe gaat dit als ik elders ben en een plaatselijke simkaart koop en dus een ander telefoonnummer heb?
Kan je dit wijzigen, moet je steeds een ander account aanmaken en hoe zit het met je credit card die je dan dus aan verschillende accounts koppelt?
Kun je een account ook weer stoppen na je reis? Aangezien m'n cc eraan gekoppeld zit vind ik het niet erg fijn als dat open zou blijven staan na terugkomst.

We gaan naar Maleisië en Singapore, ervaringen met Uber???
Waardeer dit bericht:
6 jaar geleden
·
#23940
Wij hebben het afgelopen jaar veel gebruik van gemaakt, zowel in Kuala Lumpur als Johor Bahru. Singapore is reizen met de metro ideaal. Uber Werkt super! Zorg dat je locatievoorziening op je toestel aan staat. Je kunt gewoon bestellen, je ziet direct de prijs. En ze kunnen via gps vinden. Soms ff berichtje erachteraan waar je precies staat. Wijzigt zich vanzelf.
Je kunt gewoon een andere sim in je toestel doen, maar dan moet je je contactgegevens misschien wijzigen,want soms bellen of sms'en ze je op het nummer die aan je account staat gekoppeld. Ook GRAB werkt goed in Maleisie en is volgens mij nog net iets goedkoper.
Als je thuis bent gewoon de app verwijderen.

Veel plezier!!
6 jaar geleden
·
#23941
Ik ben een absolute Uber-fan. Heb er O.a. mee gereden in San Francisco, New York, Washington DC, Baltische Staten, Maleisië, Australië en nog wat plekken. Geen onderhandelingen met taxichauffeurs die de meter niet willen gebruiken, geen toeristische routes en als je een klacht hebt (een keer voorgekomen in KL), dan wordt het soepel opgelost. En dat voor de helft van de prijs van een gewone taxi.

Je ziet in de app wie de chauffeur wordt, het kenteken van zijn auto en waar hij rijdt, dus je weet ook waar je moet kijken om hem te zien aankomen. Je betaalt achteraf met je creditcard. Ik ben fan.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!