woensdag 03 juli 2013
  7 Replies
  4.7K Visits
  Subscribe
hallo,

over 2 weken vertrekken we naar Bali/Lombok. Onze reis (met Etihad) is onderverdeeld in 3 vluchten met een eerste tussenstop van 6u op het vliegveld van Abu Dhabi (rond 20u landen we daar, vertrek rond 2u 's nachts). Weet er iemand wat daar te doen is om onze jongens bezig te houden? Mag je daar buiten bv of moet je in de transitzone blijven? Is er een speeltuintje of iets gelijkaardigs?
Waardeer dit bericht:
10 jaar geleden
·
#13716
Geen idee. We gaan het zondag beleven en ik zal verslag doen als er wat te melden valt.

Deze vond ik op internet:

Abu Dhabi Airport, UAE
The authorities at Abu Dhabi Airport certainly understand the needs of little travellers and their parents. The play area\u2014which is open 24 hours a day, seven days a week\u2014is supervised by experienced female staff members, allowing you to breathe easy as your kids run, play and jump around in a safe environment. On offer are drawing materials, internet access, bicycles and Mega Touch computer games. The nursery is within the play area in case you need to change or feed your baby. So next time you are here, head to the colourful play area located at Terminal 3, adjacent to Gate 32
Entry is free at the play area

En ze hebben ook nog gratis computerterminals. Gaat goed komen
10 jaar geleden
·
#13717
Goed om te lezen! Wij vliegen in september met Ethiad. We hebben maar 2 uurtjes, maar toch fijn dat er iets is voor de kids :-)
10 jaar geleden
·
#13718
Beste Sjaantje,

De vraag is of je met 2 uur nog aan de speelruimte toekomt. Onze ervaring is dat je de tijd nodig hebt om van het ene vliegtuig naar het andere te komen, omdat je toch weer door de controle moet. Het kan er erg druk zijn en wij moesten de vorige keer echt haasten en konden zo door het vliegtuig in.

groet

Christel
10 jaar geleden
·
#13719
Bedank, wij hebben hetzelfde op heen en terug weg een stop van 2 uur. Fijn om te weten dat er zoiets is en waar!

Grs Hanneke
10 jaar geleden
·
#13720
We hebben de heenreis net gehad. Overstap op terminal 1 van KLM naar Air Lanka. We waren niet doorgecheckt, dus moesten opnieuw inchecken. We hebben een aantal nederlanders en duitsers voor laten gaan die inderdaad krap zaten. Dat doorchecken koste de meeste tijd, de controles vielen wel mee. Overigens was de bagage wel doorgelabeld.
10 jaar geleden
·
#13721
Christel, beetje late reactie :-). Ik denk idd dat we nergens aan toe zullen komen. 2 uurtjes is idd kort, hopelijk niet te kort :-). Ik heb nog nooit meegemaakt dat je niet doorgecheckt werd? Maar wel goed om in de gaten te houden.
10 jaar geleden
·
#13722
Sjaantje,

2 uur is echt te doen hoor. Vorig jaar hadden wij dat ook. En hadden we ook nog eens vertraging op de eerste vlucht en was het druk bij de controle. Gewoon goed de rijen in de gaten houden en anders even bij de beamten neerleggen dat je doorvlucht binnen afzienbare tijd vertrekt. Wij hadden dat net niet nodig, alhoewel het wel enige stress opleverde, maar konden wel zo doorlopen het nieuwe vliegtuig in.

Etihad labelt in principe gewoon door en je boardingpas voor je tweede vlucht ontvang je al op de vertrekluchthaven. Vaak is alleen de gate nog niet bekend waarvandaan je vertrekt. Die roepen ze of om in het vliegtuig en anders moet je even zoeken naar de borden.
Overigens vind ik terminal 1, waar je vaak aankomt erg leuk, maar misschien is dat ook de herinnering die ik eraan heb. Het is de oude terminal en daar landden wij altijd in de tijd dat ik nog stewardess was.
Het is een ronde hal met veel mozaiek en een oosterse sfeer.

Veel plezier.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!