zondag 03 april 2016
  6 Replies
  2.2K Visits
  Subscribe
Hebben jullie ervaring of tips voor een kindvriendelijke trekking in Chiang Mai? Riksja Kids biedt een mooie trekking met kinderen aan (https://www.thailandkids.nl/bouwstenen- ... hiang-mai/) maar aangezien we zelfstandig reizen, kunnen we daar geen gebruik van maken. Ik heb verder op het net gezocht naar alternatieven, maar ik vind niet zo veel. En wat ik vind, is altijd inclusief een stuk op de rug van een olifant. Helaas heb ik daar al veel te veel onvriendelijke dingen (tov de olifant) over gelezen om dit nog te willen doen. Heeft iemand ervaring met een goede trekking op kindermaat?
Waardeer dit bericht:
8 jaar geleden
·
#20649
Bouwstenen zijn toch juist stukjes reis die je los kan boeken?!?

Wel vaak erg prijzig...
8 jaar geleden
·
#20650
Kijk eens of het hotel waar je verblijft niet zoiets aanbied of informeer even bij greenwoodtravel. Je kan natuurlijk ook even vanalles bij elkaar plakken zodat je met een taxichauffeur een soortgelijk tripje in elkaar kan draaien, als je prive gaat dan wordt er natuurlijk altijd rekening met de kids gehouden, dat bepaal je dan gewoon zelf.
8 jaar geleden
·
#20651
Van die bouwstenen moet je er minimum 2 boeken. En omdat ze inderdaad prijzig zijn, en inclusief hotel, en meestal inclusief een rustdag voor en na, zijn ze voor ons minder interessant. Greenwoodtravel kende ik nog niet, bedankt voor de tip!!
8 jaar geleden
·
#20652
Nooit geweten/ gelezen dat je er minimaal 2 moet boeken!

Ik weet niet of dit voor Outsight travel ook geldt. Die biedt ook lichte trekking aan.

Maar ik zou kijken of je ter plekke iets kunt vinden. Hoe lang wil je In omgeving Chiang Mai zitten. Bij Villa Anneloi kan je namelijk voor een week iets boeken en daar zit ook trekking bij. Ik ken gezin die dat gedaan heeft met jonge kinderen. Zelf geen ervaring maar die van hen was goed ( was hun eerste verre reis met kinderen). Ik weet alleen niet hoe dit prijstechnisch zit...
8 jaar geleden
·
#20653
O bedankt! Ik had Villa Anneloi net op een filmpje van Vlaanderen Vakantieland gezien, maar het was niet bij me opgekomen om daar ook te kijken voor een trekking met kinderen. Wat een goed idee; ik heb al meteen een berichtje gestuurd!
Blijft wel dat ze ook daar ritjes op een olifant aanbieden, waar we het heel moeilijk mee hebben. Maar goed, misschien komt er iets uit de bus :-)
8 jaar geleden
·
#20654
Ben benieuwd!

Je kan natuurlijk altijd aangeven dat je geen olifanten rit wilt maken.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!