1. Chantal87
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. woensdag 04 juni 2014
 4.  Abonneer via e-mail
Hallo,

We vertrekken eerdaags naar Thailand. We willen graag naar Sukhothai. Dit doen we vanuit Bangkok. Andere dingen staan als vast, dus we kunnen dit niet veranderen.

Nu gaat we met de nachttrein naar het zuiden. Het reserveren van deze kaartjes is gelukt, maar het lukt me niet om een site te vinden waar we kaartjes voor de bus of trein naar Sukhothai kunnen regelen. Wie heeft hier ervaring mee? OF is het goed te doen om pas kaartjes in Bangkok te kopen? En waar kunnen we dat dan het beste doen?

Nu hoor ik veel verschillende verhalen over de bus. Sommigen vinden dat het prima kan zolang je bij een goede organisatie zit. Waar zouden we dit dan het beste kunnen doen? Of is het beter om met de trein te gaan en vervolgens de bus te pakken.

We reizen met een baby van 10 maanden.

GRoetjes Chantal
Waardeer dit bericht:
Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hoi Chantal,

naar Sukhothai zou ik de trein pakken is relaxter sneller en vrijer dan in de bus. Vanuit Bkk centraal station kan je zo een ticket boeken, zou het in hoogseizoen wel een dag van tevoren doen. daar aangekomen zijn er genoeg tuktuks die je naar een guesthouse kunnen brengen. In New sukhothai is dat wat goedkoper en je kan vanaf daar met een tuktuk naar old sukhothai waar alle tempels zijn en daar een fiets met zitje huren of met de tuktuk van tempel naar tempel rijden.
2010- 6 1/2 maand Zuid Oost Azie
2012- 6 weken Myanmar/Birma,Thailand.
2013- 5 weken Mexico, Guatemala en Belize.
2014- 3 weken Marokko.
2015- 4 weken Filipijnen.
2017- 4 weken Panama en Costa Rica

http://mawekaflo.blogspot.nl/
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 1
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Volgens mij kun je met de trein niet in Sukhothai komen, maar moet je uitstapen in Phitsanulok (ca. 7 uur reizen). Vanaf daar is het nog zeker een uur met de bus. De overstap gaat waarschijnlijk ook wat tijd in beslag nemen...

Je kunt met de bus en dat duurt in totaal ca. 7 uur. Verder kun je ook nog vliegen. Van BKK direct naar Sukothai duurt 1 uur 15 min. Het kan eventueel ook nog wat goedkoper van DMK naar Phitsanulok, waar je dan met de bus verder gaat. Dit kan met een combiticket en duurt ca. 2,5 uur.
Met zoon (2003): Bulgarije 4x, Gran Canaria, Mallorca, Griekenland,Turkije, Egypte, The Gambia, Iran 5 x, Dubai, Thailand 3x, Maleisië 2x, Brunei, Bali, Vietnam, Sri Lanka en in 2016 gaan we o.a. naar Sumatra.
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 2
 • Pagina :
 • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!