New

Trein

  donderdag 23 mei 2013
  4 Replies
  1.9K Visits
  Subscribe
Hallo allemaal,

Minder dan 60 dagen voor we naar Thailand gaan en dus tijd om de trein te boeken. Maar nu toch een vraagje.

Je kunt aangeven dan je de tickets in het hotel laat bezorgen, gaat dit goed? Wij verblijven in Bangkok in het Lamphu tree house. Moeten we dan het hotel nog mailen om te zeggen dat er tickdts voor ons komen? We gaan overigens tickets boeken bij thailandtrainticket.com. Of kun je de tickets beter op het station laten bezorgen. Het kantoor van de trainticket.com is namelijk niet echt in de buurt van het hotel.

Met de trein gaan we oa van Nakhon Pathom naar Surat Thani. We hebben daarvoor dan 5 dagen in Kanchanaburi gelogeerd.

Is het te doen om in een dagexcursie van Kanchanaburi naar de drijvende markt in Damnoen Saduak te gaan! We willen die markt namelijk wel graag zien maar weten niet zo goed hoe het in onze route te passen. Of denken jullie dat die markt niet zo de moeite waard is? We gaan in Kanchanaburi namelijk ook nog naar de Erawan en de olifanten en uiteraard de brug.

Alvast weer bedankt voor de antwoorden.

Groet,

Dionne
Waardeer dit bericht:
10 jaar geleden
·
#13418
Hoi Dionne.

Wij hadden ze tijdens onze reis eerder dit jaar opgehaald op het station.
Wij vonden dat wel handig omdat je dan niet speciaal op een bepaalde tijd in het hotel hoeft te zijn. Afhalen op het station ging perfect. Mannetje was er keurig op tijd.

Mvg
Maarten
10 jaar geleden
·
#13419
Wij hebben twee jaar geleden onze treintickets in Ayutthaya laten bezorgen. Wel hebben we een mailtje naar het hotel (Prom Tong Mansion) gestuurd, zodat zij er van wisten. Was geen probleem voor ze. Zij hebben netjes de tickets voor ons in ontvangst genomen. Toen wij aankwamen in het hotel kregen wij de tickets.
10 jaar geleden
·
#13420
Wij hadden ook onze tickets laten bezorgen in ons hotel in Bangkok, geen probleem mee gehad. Behalve dat we de tickets moesten inwisselen omdat de treinen niet reden ivm de overstroming, dat terzijde. Er lag netjes een envelopje klaar met de treintickets bij t inchecken. We hadden t wel voor de zekerheid per mail aan t hotel doorgegeven.
Wij hebben de drijvende markt niet gedaan, maar deze kan je vanuit bkk of kanchanaburi doen of tijdens je rit van bkk naar kanchanaburi. Wij zijn ook daar naar de olifanten geweest en erawan wat erg leuk was!
Veel plezier!!
10 jaar geleden
·
#13421
Dank voor jullie reacties. Ik vraag me nog wel af wat we missen als we de drijvende markt niet zouden doen.

Groetjes Dionne
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!