vrijdag 20 november 2009
  3 Replies
  2.2K Visits
  Subscribe
Hallo allemaal,

Onze splinternieuwe creditcard is deze week binnen gekomen, dus ben nu onze binnenlandse vluchten aan het boeken. Even een vraagje voor de ervaringsdeskundigen:

Wij willen onze reis eindigen op Railey Beach en dan vanuit Krabi terugvliegen naar BKK (daarna 1 nachtje hotel en dan halverwege de volgende nacht de terugvlucht). Maar nu heeft Air Asia 3 vluchten op een dag, liefst zou ik de vroegste nemen om 12.25 uur vertrek. Maar hoe lang moeten we uittrekken voor de transfer van Railey naar de luchthaven van Krabi?? Het is vakantie, dus wil niet heel erg hoeven haasten of stressen om de vlucht te halen haha en ook niet om 04.00 uur opstaan. De volgende vlucht gaat om 15.40 uur, maar die komt aan in BKK om 17.05 uur en dat lijkt me ook niet echt ideaal.

Ik meen me te herinneren dat ik het ergens gelezen heb, maar kan het niet meer terugvinden. Wie helpt?
Waardeer dit bericht:
14 jaar geleden
·
#6295
Hoi,

Wij reden de route andersom met een transfer van het vliegveld in krabi in ongeveer een half uur naar Ao Nangbeach. Vanuit ons hotel was het ongeveer 20 minuten naar Railey met een longtailboot. Dit is dus netto reistijd. Ruim genomen een uur? Om de vroegste vlucht te nemen dus relaxed na het ontbijt vertrekken. Wij hebben zelf goede ervaringen met transfers regelen door het hotel waar je zit, om te voorkomen dat je moet zoeken naar vervoer op momenten die stressvol zijn (vlucht halen!). Sluit altijd goed op elkaar aan en geen stress (of zo min mogelijk dan...)
14 jaar geleden
·
#6296
Hallo,

wij zaten ook op Railey en vlogen terug van Krabi.
Tijden die Jurma aangeeft kloppen.
Enige punt is dat men wel wacht tot er voldoende passagiers voor de longtail boot zijn , vaak 6 a 8 volwassenen. Dit betenkent dat je vaak niet meteen vertrekken kan vanaf het strand, maar ach als je hier voor wat extra tijd inruimt is het geen enkel probleem. Taxirit naar Krabi van Oa nang is 30 minuten

Groet Greetje
14 jaar geleden
·
#6297
Hoi Greetje en Jurma,

Bedankt voor jullie reactie! Zojuist de vlucht van 12.35 uur geboekt bij Air Asia voor € 100 met zn 3-tjes.
Weer een stapje verder in de planning ;-) nog 3 maanden!

Groetjes!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!