woensdag 11 januari 2017
  9 Replies
  3.5K Visits
  Subscribe
Hallo allen!

In juli vertrekken wij met onze kinderen van 3 en 5 jaar voor vier weken naar Thailand. We hebben ons reisschema bijna compleet, maar zijn nog op zoek naar 1 leuke locatie.

We starten in Kanchanaburi, zoeken dan nog een andere leuke plek, vervolgens gaan we naar Koh Samui, Kog Phangan en Bangkok. Weet iemand een leuke locatie voor nog enkele dagen voordat we naar de eilanden gaan? We willen niet richting het Noorden.

Ook leuke tips voor hotels op Koh Samui, Koh Phangan en in Bangkok zij erg welkom.
Waardeer dit bericht:
7 jaar geleden
·
#23123
Mogelijkheden genoeg, Khao sok, Suratthani, Khanom of the first monkeyschool, allemaal leuke plaatsen in de buurt van DonSak
7 jaar geleden
·
#23124
Dank je. Ik ga eens even kijken. Dit is wat ik zocht.
7 jaar geleden
·
#23125
Mogelijkheden genoeg, Khao sok, Suratthani, Khanom of the first monkeyschool, allemaal leuke plaatsen in de buurt van DonSak


Nog een vraagje. khao Sok lijkt ons erg leuk. Alleen hoe is het weer in het park in juli?
7 jaar geleden
·
#23126
Volgens mij loop je wel wat meer risico op een bui maar er zijn meer mensen die het gedaan hebben, wij waren er in april/mei.
7 jaar geleden
·
#23127
jullie reis lijkt erg op onze route, bangkok, koh samui, koh phangan, kanchanaburi, bangkok
Koh Samui zou ik niet meer doen, erg toeristisch..té voor ons,
Koh Phangan vonden we super, we hadden een zalig verblijf : suan sawan, supervriendelijke mensen, mooi gelegen, wandelafstand van dorpje en strand, en ook fijn om daar even te blijven met zwembad, kleinschalig, wel eigen keuken en mogelijk om je eten in je huisje te krijgen... Echt een grote aanrader.
Khao sok waren we ook in juli, we hadden redelijk geluk met het weer. Wij waren er niet van op de hoogte (eerste keer thailand), maar het is daar allemaal met pakketaanbiedingen, op en top georganiseerd, dat stond ons wat tegen, we verbleven in Khao Sok riverside cottages; erg mooi! Net zoals het park, het is dat je nergens heen kan zonder minivan, en meestal op vrij prijzige tours botst. Riverside cottages zijn wel nog een uur rijden van het meer gelegen.
Bijna alle andere toeristen (gezinnen) vonden het daar wel helemaal ok, dus dat is heel persoonlijk.
Kanchanaburi hebben we vroeger verlaten wegens omstandigheden (helemaal geen fijn verblijf, ziek kind) Bangkok was super, samen met Koh Phangan de fijnste plekken van onze reis. We verbleven er 1 keer bij een gezin, en 1 keer in 'luxe' hotel met zwembad, dat was ook een aanrader :-) Nouvo hotel, super gelegen, helemaal niets voor ons vooraf gezien maar op het einde van onze reis het perfecte verblijf!
7 jaar geleden
·
#23128
O ja, andere toeristen waren erg te spreken over Ko Tao, misschien een fijn alternatief voor Koh Samui.
7 jaar geleden
·
#23129
Als je wilt gaan duiken is Koh Tao prima en er zijn ook leuke strandjes.
7 jaar geleden
·
#23130
Leuke route! WIj verbleven in Koh Lanta (wel wat zuidelijker) en Khanom. Khanom ligt vlakbij de pier waar de boten naar o.a. Koh Phangan gaan. Je kan er roze dolfijnen zien als je geluk hebt. Het is een hele rustige plek, mijn kids vonden het geweldig. Heb er nog geen aparte blog over geschreven maar in t artikel over [url=https://reistipsmetkids.nl/reisverslag-thailand-2017-met-kleine-kinderen//:3c87kzoe]reisverslag Thailand met kinderen[/url:3c87kzoe] staat er al wel wat over.
6 jaar geleden
·
#23131
Wij deden ongeveer dezelfde route in 2015:

Bangkok - Ayuthaya (fietsen tussen de tempels!) - Kanchanaburi - trein naar het zuiden - Koh Phangan (plan was om ook Koh Samui te doen, maar 1u ter plaatse en we vonden het veel te veel pakketreis-achtig, dus hebben we de boot terug naar Koh Phangan genomen. Mochten we het opnieuw doen, zouden we waarschijnlijk voor Koh Tao kiezen). Op 2,5 week en op het gemakje want 27 weken zwanger.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!