zondag 14 september 2008
  4 Replies
  1.9K Visits
  Subscribe
Eind oktober gaan we voor bijna vier weken naar Thailand. We willen o.a. graag naar Ko Samet, Ban Saphan en evt. Ko Samui.
Wie heeft er tips voor leuke, kindvriendelijke accomodatie hier?
Waardeer dit bericht:
15 jaar geleden
·
#4415
Hallo Annemieke,

Iemand op dit forum heeft mij de volgende accommodatie aanbevolen. Voor ons was het te duur, maar wellicht iets voor jullie?

http://www.sailombangsaphan.com/index.htm
15 jaar geleden
·
#4416
Hoi,

Niet de goedkoopste maar als je wat luxe wil aan het strand dan vallen deze prijzen nog wat mee..
http://www.samuisandsea.com/

We hebben 2 weken aan Lamai beach gezeten, is iets rustiger en genoeg hostels met hutjes aan het strand.

Succes

Groetjes
Merel
15 jaar geleden
·
#4417
Hoi Annemieke,

Wij gaan ook eind oktober, en wij hebben de eerste week op Koh Samet geboekt: <!-- w -->http://www.samedvilla.com<!-- w -->

Groetjes Chantal
15 jaar geleden
·
#4418
Gezien de verhalen hier over het (toch nog) voorkomen van malaria op Ko Samet, hebben we besloten hier maar niet naar toe te gaan. Voor mezelf wil ik het kleine risico wel lopen, maar voor onze dochter niet. Ik heb op Lombok gezien en gehoord wat de gevolgen van malaria bij kleine kinderen kunnen zijn en aangezien ik haar voor die paar dagen ook geen medicijnen wil laten slikken en zelf niet met argusogen naar elke mogelijke mug wil zitten kijken ... Misschien overdreven voorzichtig in de ogen van anderen, maar ja, ik ga ook voor de ontspanning op vakantie en dat zou ik daardoor niet hebben.
Het gaat ons er om, na een paar daagjes Bangkok, lekker te kunnen relaxen voor we richting Chiang Mai vertrekken. Via Tripadvisor kwam ik bij het volgende hotel terecht, in de buurt van Rayong: <!-- w -->http://www.ohana-resort.com<!-- w --> Ik denk dat dat het gaat worden voor die paar daagjes, want dat ziet er ook super uit en de reviews op Tripadvisor zijn erg lovend.

Het adres op Ko Samet ziet er overigens wel geweldig uit, net als de andere adresjes op Ko Samui en in Ban Saphan. Lang leve de voorpret!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!